nu merge... nici dupa ce creezi un feed ,nu poti filtra dupa campanie ..
Versiune printabilă
Propun adaugarea unui link/button pt descarcat in format .csv toate comisioanele dintr-o anumita perioada. Momentan se poate doar pe luna selectata, dar daca vreau sa vad toate comisioanele din ultimul an, trec prin fiecare din cele 12 luni, descarc csv-ul, copiez toate randurile in alt excel? Pare cam mult chin pt o chestie atat simpla, dar in acelasi timp f utila, mai ales pt urmarit conversiile pe fiecare site/referrer, etc
De asemenea, de ce nu se poate descarca un raport cu Click-urile? La fel, vreau sa urmaresc diverse chestii, sa sortez si sa filtrez in excel... Mie-mi descarca trend clicks, care e useless.
E o problema cu unele linkuri generate in feedurile de produse. Daca folosesc mesageria interna din 2parale sa semnalez problema + detaliile e suficient?
prin mesageria interna poti contacta doar advertiserii iar problema cu feedurile s-ar putea sa fie din retea si nu la ei. un mail la 2p ar fi mai ok cred eu Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale
Caut un plugin pentru wordpress pentru galerie de imagini statica sau slide, care sa indeplineasca niste cerinte. Le enumar in ordinea importantei:
-obligatoriu sa pot atasa unei poze un link de afiliere si un titlu la vedere.
-optional: sa aiba fiecare poza cand este pe zoom butoane de Like, Pin si Twitter
-optional in slide sa poti adauga pe langa poze:text, video
Stie cineva de un astfel de plugin ? Eu am gasit ceva, dar nu pot atasa link la poza.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Intrebarea mea de aici si cu raspunsul initial de la 2parale de aici, sunt reconsiderate.
Am primit un nou raspuns dupa ce am mai insistat putin, raspuns mai clarificator din partea 2parale, si anume: ca astfel de mesaje sunt spam trimise printr-o terta parte (retelele de socializare, in speta G+), si ca astfel de practici se afla la granita. Practic este o abatere de la contract sa trimiti astfel de mesaje nesolicitate.
Propun ca 2Parale sa scrie un articol, sa instiinteze intr-un fel toti afiliatii despre pericolul de SPAM care rezulta din astfel de practici. Orice afiliat poate cadea in abatere, doar din simplu fapt ca nu cunoste cum lucreaza retelele sociale .
Se vand manelele?
Advertiserul e un afiliat bestcoolmobile.com ?
Inca o campanie din care am fost suspendata, de data aceasta se poate spune ca exista un motiv si acela e ca le-am trimis ieri seara un mesaj prin care i-am intrebat daca ii pot promova printr-un concurs pe Facebook, raspunsul a venit azi si a fost negativ, am zis ok, asta e, nu-i bai, dar dupa cateva ore m-am trezit ca sunt suspendata din campanie. Le-am trimis mai devreme mesaj sa vad ce motiv dau sau daca vor da vreunul pentru ca se pare ca acel punct 6 din Termeni si Conditii nu se vrea a fi respectat, ultimul advertiser nu mi-a dat nici pana in ziua de azi un motiv desi in mod normal este o obligatie sa faca acest lucru.
P.S. Nu am promovat campania lor absolut deloc deoarece am primit raspuns negativ si le-am respectat optiunea.