@lovelife - am urmarit si am facut screenshoot-uri
@Stefania - pei nu se terminase (ora limita era 23.59) numai ca eu stiam ca nu mi se vor mai procesa comisioane pentru perioada luata in calcul.
Am inteles acum sistemul, nu era nevoie sa te numeri in primii 10 pe 18 noiembrie sau pe 2 decembrie ci pe 3 dec. la ora 23.59. Daca un afiliat din IT de ex. a generat comisioane de 1.000 lei a intrat in top 10, dar daca lui i se aproba doar 2 comisioane de 100 lei, iar unui alt afiliat din IT care a generat 999 lei i se aproba comisioane in valoare de 101 lei, acesta din urma ii ia locul primului. Cam ciudat sistemul pentru ca eu il gandisem ca daca am termina in primii 10 pe 18 noiembrie nu mai am cum sa pierd top-ul. Anyway, felicitari colegilor din grupa IT pentru castigarea challenge-ului si sper ca iPhone 5-ul sa ajunga la cel care a muncit cel mai mult.
@Pavel - depinde pe ce nise ai generat comisioane, IT-ul de ex. proceseaza destul de greu, dar nici cu fashion-ul nu imi e rusine. Eu am doar cateva procesate si nu suna deloc bine nici pentru mine.