Am avut motivele mele, nu a aruncat nimeni cu noroi!
Versiune printabilă
@tetele
De ce nu se poate exporta un CSV in care sa apara si tag-urile, pe langa statisticile din repoartele cu comisioane? Se afiseaza Click referrer, dar nu-i neaparat suficient, deoarece pe o pagina pot avea mai multe link-uri spre aceeasi pagina afiliata, dar link-urile afiliate sunt tag-uite diferit. Si mi-ar placea sa pot sa vad si tag-urile
Liniste si pace legat de iChallenge, sa inteleg ca nu sunt prea multi colegi implicati in challenge-urile marca 2Parale sau pur si simplu nu vreti sa iesiti in lumina reflectoarelor?
Ce parere aveti, mai ajunge Fashion-ul din urma IT-ul sau nu? 2.400 lei de recuperat la ora actuala (au fost si 4.000 de lei diferenta la un moment dat). Mai sunt 3 zile in care se pot genera comisioane. Din experienta stiu ca in week-end vanzarile merg prost cu exceptia zilei de duminica (in cazul meu) si cum saptamana viitoare este Black Friday, cred ca vanzarile vor scadea destul de mult in acest week-end, cel putin pe IT si daca cei din Fashion trag tare pot sa depaseasca IT-ul.
Nu particip in challenge-ul asta, dar e interesant de urmarit evolutia sa. Cred ca pe IT s-au inregistrat ceva comisioane si cu promotia celor de la Altex, dar cred ca-si revine fashion-ul pana la sf sapt. Ma uit in realtime si vad mai multe comisioane pe fashion.
Altex era de exploatat.
Daca in mod normal aveam 1 comision o data la 2-3 zile sau si mai rar, in ziua respectiva am avut 3 comisioane. Insa se pare ca oricum a fost o promotie "romaneasca" Altex ne am
Hahaha. Asa s-a intamplat si anul trecut.
Chestiile astea pot fi catalogate drept tepe, corect? :)
Atat timp cat tu ca afiliat faci comisioane nu vad unde e problema... nu ne ocupam noi cu strategia de marketing a magazinului respectiv.
Altex ne-a obisnuit cu astfel de promotii ani la randul, cred ca sunt campioni la asa ceva. Pe langa asta, mai vin si cu discount-ul de 20% de tip voucher, care nu e totuna cu a plati un produs cu 20% mai putin, asta inseamna ca pe langa cei 20% pe care trebuie sa-i scoti din buzunar la prima comanda, mai trebuie sa pui si alti bani pentru o a doua comanda... Castigai niste bani ce-i drept, dar erai nevoit sa cheltui mai mult ca in cazul unei reduceri clasice.
LensFlare, nu ne ocupam noi, ai dreptate. Dar sa discutam despre asta ne dai voie? :) Sunt niste chestii care conteaza enorm la rata de conversie, chiar daca tu nu-ti dai seama.
ps: Tot ce mi s-ar fi parut interesant de cumparat de la ei nu era la promotie (lipsa stoc).
Dap, a fost o rata de conversie foarte nasoala pe 14 noiembrie. Si f. putine comisioane ;)
Marirea preturilor este un fel de legenda urbana, ca multe altele. Realitatea este ca au fost suspendate diversele X oferte din magazinul online, stiti voi: x lei mai putin la produsul x si y la suta mai putin la produsul z. S-a aplicat un procent general pentru un voucher ce poate fi folosit ulterior fara nici un fel de restrictie de produs/categorie. Cum zicea un coleg mai sus: marketing. Cert este ca afiliatii au profitat din plin.