ups, am inteles
Versiune printabilă
ups, am inteles
Retelele sociale sunt cele mai tari pentru lead-uri, si aici includ in mod special email marketing. Asta e regula generala si afara:cine are lista este un om bogat. Si nu ma refer la feedburner, trebuie sa scoti ceva bani din buzunar pentru rezultate de top:eu lucrez pentru site-urile de afara cu aweber si de doua luni am inceput si lista pe Romania.
Daca cel de pe locul I in concursul de leaduri are in lista vreo 200.000 de oameni, normal ca are rezultatele astea si creste ca Fat Frumos intr-un an cati altii in 100 :) .
Cum aduci in lista atatea persoane? Cel mai simplu si rapid este printr-o aplicatie inteligenta pe care o "montezi" pe o pagina de facebook. Spun aplicatie inteligenta doar daca este in stare sa colecteze si sa se lege cu aweber la emailurile fanilor care sunt obligati sa dea LIKE ca sa mearga mai departe cu aplicatia respectiva.
Momentan lucrez la o astfel de aplicatie, inca nu m-am hotarat daca o sa si o vand.
Acum va las pe voi sa va imaginati ce poti face cu o lista in care ai cel putin jumatate de milion de oameni, la care le poti trimite cand vrea "muschiuletul" tau orice oferta !
Daca aveti nevoie de ajutor cuaweber, dati-mi un mesaj .
are mult peste 200k.
Si primul advertiser cade doborat de atatea lead-uri, cei de la JTN research si-au suspendat campania. Aparent probleme tehnice :)) .
au terminat bugetul :)
probleme tehnice.. sigur ca da... nu puteau spune ca s-a terminat bugetul, au ales varianta tehnica. Dar ce se intampla oare cu cei care au investit bani in promovarea campaniei lor? Totusi nu pare corect.. nu se specifica ceva de genu in contract cand semneaza cu 2parale? de obicei anunta cu 7 zile inainte de a inchide o campanie, sa aiba timp lumea sa ia masurile de rigoare. asa, cu 2 ore inainte, e cam useless
@tymbark eu am glumit cand am scris "au terminat bugetul" :) Dar tinand cont de numarul imens de lead-uri e posibil si asta.
in situatii speciale exista comportamente speciale. Nu cred ca prin contract 2p ar putea acoperi si astfel de situatii. Sau poate exista declarata de catre advertiser sume pe care o are la dispozitie... Desi in cazul acest nu cred, s-ar fi spus pur si simplu nu s-ar fi invocat problemele tehnice. Probabil jtn s-a inchis nu pentru ca a terminat un buget, ci pentru ca a vazut ce se intampla. Inca situatia de acum in car afiliatii sunt toti allin... jtn nu are ce face, se ridica de la masa. Dar, ca la pocher, se ridica spunand ca are ceva la stomac si re sa fuga pana la toaleta, nu zice c-a ramas fara chipsuri :)
Stefania.. chiar trebuia sa pui link de afiliat la aweber??