-
Confirm si eu, de pe data de 11.11.2016 nici o miscare. Cel mai probabil fiind perioada asta µnebunaµ cu BF, Ziua emag, etc... nu au mai avut timp sa mai si aprobe comisioanele. Dar este timp pana pe 21 cand se trece la facturare.
PS: Ar fi frumos din partea PS sa efectueze platile inainte de craciun sau de revelion :D!
-
au inceput sa apara aprobari din 18nov...
-
Si la mine, pare a fi ok acum.
-
Ati incercat careva sa luati legatura cu emag prin profitshare? Astept de la ei un raspuns de cateva zile si .... nimic
-
Am incercat eu sa iau legatura cu profitshare direct, sa rezolv o problema. S-a facut o luna de cand am primit raspuns la doar 2 email-uri din vreo 10, si alea cu nici un raspuns concret. Au zis ca asteapta raspuns de la alt departament. Daca nici intre ei nu vor sa comunice, va dati seama ca nu comunica cu altii.
-
Chiar ar fi frumos sa faca platile inainte de Craciun :(
-
Azi mi-a intrat pe card plata de la Profitshare. Chapeaux!
Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk
-
Din aceast punct de vedere, adica comunicare ..... RUSINE PS!!!! Am trimis mai multe mail si nici un raspuns. Inca o data Rusine sa va fie. Asa sunt tratati afiliatii de PS + emag
-
Calmeaza-te. Pe mine m-au suspendat din program emag-ul cu un motiv total neintemeiat. Le-am scris de mi s-a tocit tastatura si ... nimic. Asta e. Am ales alti adviseri si am scapat de comisioane de 1,5 lei. 😁
Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk
-
Pe mine emag m-a suspendat pt ca le-am folosit pe site un banner cand era ziua lor fara drept. Oricum, niste nesimtiti ordinari sunt cei care se ocupa de emag in ps. pai mai frate, te promovez, trafic de peste 100k / luna, trimit trafic, si cand sa faci plata, suspend. rusine si nesimtire la maxim din partea lor. nu vreau neaparat sa fiu reprimit, sau sa imi fie platite comisioanele, dar macar un raspuns din partea unor gunoaie!!!