Un lucru grav facut de cei de la emag afiliatilor: Emag rescrie codul de afilere Profitshare prin newsletterele lor | Razvan Girmacea
Versiune printabilă
Un lucru grav facut de cei de la emag afiliatilor: Emag rescrie codul de afilere Profitshare prin newsletterele lor | Razvan Girmacea
http://www.razvangirmacea.com/wp-con...rofitshare.png
Foarte tare, mut toate linkurile catre altex care sper ca nu va face acelasi lucru
De la newsletterul lor nu te poti dezabona ... am incercat sa dau unsubscribe si-l primesc frecvent
S-a facut o comanda de test inainte? :)
Sa țineți cont la test ca actualizarea comisioanelor nu e chiar real time.
Eu cred totuși că este doar pentru tracking și nu afectează afiliații. Aștept totuși rezultatul testului.
Astazi s-au terminat de procesat comisioanele de BF. Eu, unul, ma declar multumit: toate comisioanele mi-au fost aprobate. Am facut aproximativ 30 de comisioane cu o valoare medie de 15 lei. Mult, putin, eu sunt multumit
Magarii fac angajatii emag chiar in propriile magazine (Showroom Iasi in cazul meu), crezi ca le e rusine sa faca magarii cu newsletterele?
Mai exact: cautam o imprimanta prin oras si am gasit una in showroom-ul emag Iasi, puteam sa o cumpar direct de acolo. Vroiam neaparat sa imi apara comanda din contul meu, pt ca am mai multe comenzi si vroiam sa se contorizeze si asta. Am intrebat un angajat daca se poate sa intru in contul meu de la un calculator de acolo ca sa fac comanda. Imi zice unu de acoli ca nu e nevoie, ca e de ajuns sa ii zic lui adresa mea de email cu care am facut contul si o sa imi apara comanda in contul meu. Il intreb: "Sigur?". Imi zice: "Foarte sigur, stati linistit, ca o sa va apara comanda in contul dv."..... Am cumparat imprimanta, dar bineinteles ca nu mi-a aparut comanda in contul meu. Cine stie in contul cui s-a inregistrat acea comanda.... Oare in contul cui? .....
Mai desi la mine, recunosc, comisioanele au fost destul de putine de BF, si, recunosc, probabil e vina mea ca am adoptat o strategie gresita, rata de respingere a comisioanelor este 0. Si nu cred ca sunt eu Robyroy cu stea in frunte. Deci personal inclin sa cred ca emag nu sunt chiar bau bau.. Ca or fi si chestii mai putin ortodoxe, or fi, nu zic nu, dar cel putin fata de mine au fost fair.
Nici la mine nu au terminat de procesat insa pana acum sunt multumit :)
Iar a oprit emagul magazinul :)
Se pot folosii codurile de afiliere astazi? A incercat careva?
Voucherele profitshare nu ar trebui privite ca o reducere ci ca o moneda de schimb. Deci in mod normal nu ar trebui sa ai probleme in a cumpara ceva astazi.
Eu am trimis email aseara sa imi genereze si mie un voucher sa cumpar ceva astazi si nu am primit inca email cu voucher
si cand ai fi vrut sa le genereze, lovelife?
A inceput foarte bine ziua :)
Stai la rand ca eu am trimis de vineri :D
Careva sa zica, n-am nici cea mai mica sansa de a cumpara un voucher azi?
la mine nici o comanda, am trimis ceva click-uri
20 clickuri, 2 comenzi. :D
SUPER MEGA SURPRIZĂ! Că tot vorbeam de vochere, în urmă cu 2-3 minute primesc răspuns, intru repede să-mi iau voucherul și când colo:
Citat:
Buna ziua,
Contul dvs. eMAG Profitshare va fi suspendat ca urmare a sesizarii incalcarii Termenilor si Conditiilor platformei de afiliere.
O zi excelenta,
Echipa eMAG Profitshare
Să o luăm cu începutul, de BF am promovat prin FaceBook și tot de atunci am aruncat bannere de la ei peste tot, afișări se făceau în jur de 100k/zi, chiar și după BF, clickuri aproximativ 1K (asta de BF), iar fără share, strângea în jur de 200 clickuri. Asta una la mână, doi la mână, mai aveam un site de tablete care aducea aproape zilnic măcar un comision, chiar și astăzi înregistrase unul din 34 clickuri.
Ai facut tu propriile banere?
Ai comandat tu folosind propriul tau cod de afiliere?
Nu am făcut nici un banner. S-a strecurat din păcate o comandă de pe codul meu de afiliat.
Impulsive: daca nu ai facut niciun banner, cum ai promovat pe Facebook? Ei nu au banner de dimensiunea ad-ului fb (100x72)
Eu sunt cam novice, asa ca intreb: se inregistreaza comisioanele daca pun codul meu de afiliere si pe alte site-uri in afara de cele adaugate in contul de profitshare? profitshare.emag.ro/account.php
da :)
Raspunsul este DA!
pentru ca daca ar fi fost raspunsul 'nu', pe la 60% din afiliati si-ar fi trecut ca site personal google si facebook. :D
Astazi pe la 12 ma uit in contul emag: 3 comisioane in asteptare (2 telefoane si o tableta + un produs nelistat de 0 lei). Parca mi-a redat speranta.
Acum juma de ora ma uit: comisioanele au fost anulate! ...si s-au dus si sperantele.
Atat de repede?
Ok. Ma gandesc ca poate au fost comenzi la misto, dar totusi, atat de repede (4 ore) sa le anuleze?