A inceput bine cu afilierea. Ii prevad un viitor... Cata imaginatie. Incredibil.
Rau e ca ii avertizeaza sa-si stearga cotinutul copiat si cam atat. Dupa care replay.
La asta se rezuma afilierea?
Versiune printabilă
A inceput bine cu afilierea. Ii prevad un viitor... Cata imaginatie. Incredibil.
Rau e ca ii avertizeaza sa-si stearga cotinutul copiat si cam atat. Dupa care replay.
La asta se rezuma afilierea?
Rankeaza bina ca inca n-are concurenta pe produs. Stai sa vedem daca ramane acolo. Daca da, inseamna ca si Google s-a zapacit!
Si era sa uit: daca n-ati observat profitshare are probleme in dashboard cu statisticile la click-uri. Nu functioneaza.
Tinand cont de conversiile pe care le-am avut in noul program, adica ZERO, eu as putea crede ca nimic nu functioneaza, drep pentru care ii rog sa repare. TOT!
Daca nu, macar sa ne spuna...
@Mishu slabe sanse sa-l dea cineva jos de pe primul loc.
P.S. Trebuia sa nu scriu aici despre faza si arunc repede 100 - 200 de articole gen cu link-uri 2Parale, cred ca era un mic Black Friday pentru mine. :D
Mai are articole de genul si nu prea au treaba cu prima pagina...
Cu scrisul, spor la treaba, si eu asta fac acum :)
Acum mi-am dat seama... Oare, chiar i-au aprobat site-ul?
@Mishu, nu ma astept ca Profitshare sa ia vreo masura, s-au raportat in acest topic mai multe incalcari ale TOS-ului si degeaba...
Arhi publica un exemplu clar de plati in noul ps2 Cāt sunt impozitele la noul profitshare
Cred ca astea sunt surprizele promise de Claudiu in Profitshare 2.0 :D
Eu stiam ca esti impozitat atat doar daca nu esti angajat, daca esti angajat ti se opreste numai 21.5%, stie cineva exact cum sta treaba? :D
CAS platesti doar intr-un loc. Daca esti angajat sau daca obtii venituri de altundeva (2p de ex) pe care le declari, platesti doar intr-un loc (unde doresti) cotizatia pt CAS.