INCREDIBIL ... in contul unui prieten care NU a fost activ de vreo juma de an i-a aparut butonul verde ... eu inca astept ...
Versiune printabilă
INCREDIBIL ... in contul unui prieten care NU a fost activ de vreo juma de an i-a aparut butonul verde ... eu inca astept ...
Am si eu o mica "problema" cu cei de la eMag.
Din data de 18 iunie nu s-a mai miscat nimic in cont. Parca toate tranzactiile s-au blocat. Nici nu se finalizeaza, dar nici nu se anuleaza. A mai patit cineva asa ceva?
http://s20.postimg.org/dh2ple7ah/aaaaaaa.jpg
Se misca greu treaba. Deja am lichidat tot din cont si astept sa apara butonul magic
@BlogDeProst aceeasi situatie, nici o modificare saptamana aceasta.
Si aici aceeasi problema. Eu nu inteleg daca migrarea efectiva se va putea face si dupa 31 iunie atunci de ce nu mai asteptati? :)
Eu am facut cerere pentru acel buton de vreo 5 ori pana acum si degeaba. Ii doare la `nea Vasile!
Eu sunt curios ce se va intampla cu acele comisioane, aproape de 10 milioane. :(
Le incasezi cash pe noua platforma, asta daca nu apar diverse probleme si acele comisioane sunt facute pe site-uri ce incalca TOS-ul eMag.
Da, m-am grabit :D Eu am avut niste bani aprobati si sambata, deci mai este ceva timp :D Banuiesc ca trecerea in PS2 nu trebuie aprobata manual :D