La mine s-a miscat instant dar surpriza a fost ca mai intai trebuie sa achiti o campanie de promovare ca sa beneficiezi de cei 50 USD :(
Versiune printabilă
La mine s-a miscat instant dar surpriza a fost ca mai intai trebuie sa achiti o campanie de promovare ca sa beneficiezi de cei 50 USD :(
Si eu am trimis in 4 mai si nu am primit deocamdata nimic. Acum am vazut pe noul link unde iti ofera cupon in valoare de 20 lire ca nu accepta adrese de email free. Am mai trimis o data....poate am mai mult noroc de data asta. Dintre cei care ati primit cupoane si ati inceput campanii... cum merge? ceva rezultate provizorii? :)
Pai na... tre sa bagam si noi vreo doi bani....stii cum e...."pui tu o parte, pune google o parte si poate pune si Raifaisen o parte si uite asa iti faci casa"(nu fac reclama :rolleyes: :)) ) .Sunt curios cat trebuie achitat pentru campanie ...ca asta nu ai zis.Citat:
La mine s-a miscat instant dar surpriza a fost ca mai intai trebuie sa achiti o campanie de promovare
Care e de 100€? Sa aplicam si noi pentru ala :)Citat:
Interesant este ca la unul dintre conturi cuponul a fost de 100€.
eu am folosit adresa de Gmail
Si eu la fel.. insa se pare ca la mine nu a vrut... :) Am mai inercat aseara iar, cu o]Citat:
Postat în original de tataraseni @ May 11 2006, 11:21 AM) [post=14603
eu am folosit adresa de Gmail
[/QUOTE]
Si eu la fel.. insa se pare ca la mine nu a vrut... :) Am mai inercat aseara iar, cu o adresa non-free :) Sa vdm ..
Update: am primit 50Eu/63USD pe 15 iunie. Am asteptat ca valul de gratuitati sa treaca si am deschis contul in septembrie. Dupa ce s-a terminat creditul si au trecut 2 sapt de neutilizare a contului, am mai primit inca 25 usd ca pedeapsa pentru inactivitate :)
Merci frumos Marius pentru link.
Sa iti fie de folos. Linkurile din blog sunt inca valide.
Inca o serie de 50$ si de craciun....
http://services.google.com/marketing...sitetargeting/
Enjoy
Eu am primit un cupon de 25$ dupa ce am deschis un cont pentru analytics care ar merge doar pe un cont nou AdWords deschis. Oricum in aceleasi 7 zile avusesem si un cont de 25% de la un cont nou deschis la 1and1, tot cu regula sa poata fi folosite doar cu un nou cont AdWods. Au mers combinate amandoua pe acelasi cont. :))
Pe acel cont Analytics era sitemap-ul de la un site pentru care se platea reclama AdWords prin intermediul altui cont cu adrresa de gmail.
si euuu... mai prind ceva ???
Am un cupon de 100 euro valabil pentru prima data cand iti faci un cont la Google AdWords (doar pentru conturile noi), daca e cineva interesat de el si vrea sa isi faca un cont de Adwords, il voi trimite per PM. Primul venit , primul servit.