Ii cheltuiesc pe ce am nevoie la momentul respectiv :D Nu au o destinatie anume :)
Versiune printabilă
Ii cheltuiesc pe ce am nevoie la momentul respectiv :D Nu au o destinatie anume :)
Cu banii din adsense (si alte firme de publicitate) traiesc, platesc mancare, chirie, masina...etc.
O parte din ei se duc pe excursii, laptopuri, si carti (hobby-uri personale).
Ce mai raman ii depun la banca.
PS: Nu am alt servici, lucrez online full time... dar imi place.
dupa ce nu am primit PIN-ul timp de peste 7 saptamani, imediat ce l-am primit am si introdus un "HOLD payments" in cont :-)) - why? pentru ca as vrea sa-i strang pana la toamna/octombrie, cand o sa fiu nas -- altfel n-o sa reusesc IN VECI sa strang banii pentru "aceasta onoare" :-)
ma rog, probabil doar o [mica] parte din bani o sa se stranga de aici.
Da' tot e ceva, restu'... fac probabil un credit la bancă :-)) [de fapt, la cati bani imi mananca site-ul acuma - pentru ca investesc continuu in el - , cre' c-o sa fac chiar doua :-)]
Eu strang sa-mi iau alta masina.
Tudi vezi ce o sa te coste benzina daca-ti iei, eu de luni umblu pe jos ca m-am si ingrasat si e nasol cu traficul.
Eu inca nu pot sa spun ca fac ceva cu banii din Adsense... de abia acuma mi-am regandit site-ul ca sa spun asa.. ca e doar unul.. deocamdata... insa planurile sunt de reinvestire.. cel putin la inceput... o proportie mare...dup-aia reorganizare in caz de reusita :)
Imprimanta,mancare si haine;deocamdata sumele sunt mai mici,dar e un progres.
De exemplu ieri am fost la frizer si cu o zi inainte luasem banii de la adsense.De acolo l-am platit si i-am lasat "spaga" :)
hmmm..., vad ca unii castiga destul de rezonabil din adsense.
Pana acum nu am incercat adsense, castig cate ceva din afiliere; banii in general ii sparg pe prostii :)) .
Probabil ca daca as trai doar din ceea ce casig online as fi mai cumpatat :))
eu am incercat sa ii reinvestesc.
Nu fac nimic, pur si simplu ii ignor... Sunt atat de putini intr-un timp atat de lung, incat nu am ce face cu ei. Nu am MFA-uri sau alte chestii d-astea.. Nu m-am axat niciodata pe astfel de castiguri si probabil de aceea nu pot sa vin aici sa zic: mi-am luat barca, o casa de vacanta, etc.. :)
Ii investesc in alte proiecte in principal, si ce ramane bag la sac :)