se pot schimba fonturile ? totusi mi se par diferite cele din poza atasata.
Versiune printabilă
se pot schimba fonturile ? totusi mi se par diferite cele din poza atasata.
Nu, nu se pot schimba.
In poza aceea este folosit un singur font.
Ti se pare ca sunt fonturi diferite din cauza majusculelor/minusculelor
totusi pe forumul DP am vazut cateva reclame cu textul destul de mare .reclame ads by google. sau cei premium publisher au si alte optiuni?
Cei care au cont preium beneficiaza de mai multe optiuni
mi s-a intamplat si mie sa am fontul asa la unele reclame dar nu le-am schimbat eu.
Nu stiu din ce cauza...
Cam de 2-3 saptamani Google experimenteaza cu fonturile. La fel ca multe alte experimente Google (sagetile si altele) sunt facute automat ca sa vada ce converteste mai bine.
Poate ca urmare a acestor experimente vom avea si noi optiunea din cont sa schimbam fontul. Desi eu nu am observat nici o modificare a castigurilor de cand a incept aceasta campanie, asa ca nu stiu cat ar ajuta.
Astazi am vazut si eu pe un site niste fonturi diferite, pare a fi fontul "Comic Sans MS"
Poate o fi in functie de ce font este prezent in proportie mai mare pe aceaa pagina sau in functie de codul css al div-ului sau blocului de cod in care integrat.
eu as prefera ca javascriptul de la google ads sa importe automat fontul din css...
cred ca cei de la google se joaca la butoane, pentru ca si mie cand navigam pe site-ul meu, la ads uniturile 728x15 imi aparea caseta de cautare si in fata ei scria View ads about.
Cred ca Google ne pregateste ceva..
Iti aparea mesajul acela pt. ca Google Adsense nu a reusit sa-ti genereze reclame in acele unitati de link-uri, nu e nicio noutate.
Un publisher Premium are voie sa faca orice cu ad-ul. Cand spune orice, inseamna orice, atata timp cat apare in pagina. Orice culoare, font, linii, etc.
Poate chiar sa dez-branduiasca ad-urile, adica sa nu mai apara nicaieri Ads by Google.
Fonturi modificate am vazut si pe site-uri care 100% nu au conturi premium.
Vad eu rau sau fontul de pe unitatea de adsense de pe situl asta e cursive??
http://www.poze.name
Daca stiti cum se face si este conform TOS!! plz informati-ma.
la mine apare Comic Sans
Comic Sans si la mine a fost.din cate am inteles fac baietii de la G teste.
Acum apare Comic Sans...
Atunci l-am testat pe firefix 2.0 si IE6 ca sa nu am dubii....
Oare chiar mai era nevoie de inca un topic pe aceasta tema?
http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...t-adsense.html
Un exemplu elocvent ar fi metalhead.ro. Am vazut acolo reclame cu 3 tipuri de fonturi. Deci treaba cu premium accounts nu tine in cazul asta :|
( e posibil sa se faca "merge" cu acest topic? :"> multumesc ... )
Pai si la mine pe site apar... Sunt teste facute de ei..
Sper ca Google va intoduce aceasta utilitate de schimbare a fonturilor cat mai repede.
Imi va folosi :)
si la mine se schimba fonturile pe unele canale.... nu pare a fi ceva stabil sau dupa o anumita logica insa presupun sa se pregateste introducerea acestei optiuni la crearea codului pentru afisare reclame.