-
privacy policy adsense
M-am uitat un pic peste cateva bloguri romanesti care au adsense si pe nici unul nu am gasit Privacy Policy asa cum cere google. Daca tin eu bine minte, pana pe 25 mai toate site-urile care utilizeaza adsense trebuie sa aiba o pagina speciala cu Privacy Policy. Sau nu?
-
Eu nu am primit nici o notificare in acest sens
-
nici eu. ma gandesc ca la o astfel de masura luata, lumea trebuia instiintata cumva. macar un anunt care sa apara atunci cand te loghezi in contul de adsense.
de unde ai auzit de chestia asta?
-
De fapt este vorba despre un mesaj care a aparut prin martie inainte de accesarea contului Google Adsense.
aluzii.ro/2008/03/02/google-adsense-iti-controleaza-vizitatorii/
-
hmm, foarte ciudat pt ca din cate imi aduc eu aminte n-am primit nici un fel de instiintare. de obicei le citesc cu mare atentie si sigur mi-as aminti daca era sa fi citit un astfel de mesaj. dar mai stii, poate imi joaca mintea feste...
anyway, ce trebuie facut? cine ar putea sa dea mai multe detalii, eventual sa arate un model de astfel de pagina.
merci anticipat
-
Nu iti trebuie Privat Privacy afisat pe site-ul tau. Ai inteles gresit.
-
Eu stiu ca este necesara publicarea ei... cel putin asa am inteles de pe alte forumuri
-
Citez din Google Updated Terms and Conditions:
We've also added some specific requirements that make it necessary for publishers to post and abide by a transparent privacy policy that users see. According to this policy, publishers must notify their users of the use of cookies and/or web beacons to collect data in the ad serving process.
La asta ma refer.
-
-
1 Ataşament(e)
Din cate am citit si eu am dedus ca e necesara. Momentan probabil ca 99% din siteurile care folosesc adsense nu au asa ceva asa ca nu trebuie sa va alarmati prea tare. ;)
Insa daca vreti sa stati linistiti si sa scapati de o grija va las un model pe care l-am gasit pe net pentru aceasta Privacy Policy.
Pentru siteurile in romana probabil ca trebuie tradusa. :whistle:
-
Privacy Policy tradus in romana gasesti aici http://forum.seopedia.ro/58403-post17.html
-
Aia e politica de confidentialitate care apartine in general Google, in niciun caz nu va recomand sa faceti direct copy/paste de acolo, ci sa mai adaptati.