trebuie sa ai minim 100 vizite pe zi ca sa te accepte
Versiune printabilă
La textad exista "interdictia" cu minim 100 de vizite pe zi? In cat timp accepta siteul?
La TextAds trebuie sa fii PFA sau PJ cu domeniu de activitate cod caen 72xxx altfel nu pupi nici o plata... lucrul e valabil din 2008... si nu-l recomand decat daca iti incurajezi vizitatorii sa te sustina daca vor marfa noua (vezi site-urile care ofera muzica gratis)... iar la neogen iti aproba site-ul in maxim 24 de ore... nu prea ii intereseaza ce trafic...
da neogen da bine 5 centi pe click .. dar problema e ca CRT-ul e foarte slab adica 0.13 % pe cand la google am un CRT de 2,19% si un cost pe click de 3 centi.
Sa nu uitam ca de fapt din cei 5 euro centi primiti doar 4.5 eurocenti .. care e tot mult mai bun ca 3 centi. dar CRT-ul e praf.
La etarget se pare ca e cea mai mare teapa 0.088% crt si 0.11 Ron cpm ..
Afişare | Click-uri | CTR | eCPM | Total
193817 | 170 | 0.088% | 0.11 Ron | 21.33 Ron
Eu am facut o cerere de plata inca de pe 31 decembrie 2007 si inca nici acum nu mi-au intrat banii in cont la TextAds.
Eu am avut textad de proba si m-a enervat chestia cu 1 singur click valabil......aveam vreo 600 de click-uri nevalide, am tinut reclamele pana am facut 30 de euro si dupaia le-am scos. Plata am primit-o la 2 zile dupa ce am cerut-o. M-a intrebat prin e-mail daca sunt de acord sa imi traga 16% din bani, i-am zis ca e ok si am primit banii....