-
Am o mica intrebare si nu vreau sa mai deschid un topic separat. Daca reclamele/anunturile google au aceeasi culoare cu linkurile interne ale site-ului meu, e vreo problema? Nu am gasit vreo interdictie in politica adsense, am intrebat si la suport (la google), mi-au dat un raspuns de 2 bani in care concluzia era ca ma anunta ei cand sa scot anunturile adsense in cazul in care incalc regulile....Deci are ceva daca au aceeasi culoare linkurile mele cu ale lor?
-
nu are nimic. dar, in functie de vizitatorii fideli pe care ii ai s-ar putea sa-i dezamagesti daca ii pacalesti sa dea click pe niste linkuri lasand impresia ca fac parte din site. cel putin asta este parerea mea.
-
Daca nu vroiau ca ad-urile sa arate cat mai mult ca fac parte din site-ul tau, nu exista aceasta prezentare.
-
Mersi mult de raspunsuri, pe cei ce lucreaza la Google ii durea gura/degetele? De fiecare data cand i-am intrebat ceva mi-au raspuns intr-o limba de lemn din care puteai sa interpretezi cum iti convine, nici alba nici neagra, parca abia asteapta sa te baneze :).
-
Si asa va fi intotdeauna.
Nici un raspuns, indiferent de natura si subiectul problemei, nu va fi concret si la subiect.
Doar bla bla bla.
-
Mi-am creat un cont google acum 3 saptamani ... aprobarea nu am primito nici in ziua de azi ( 27.09.2007) . Stiti cumva cam cat dureaza aprobarea accountului ? Deja incep sa ma plictisesc , si cand ma gandesc cat de entuziasmat eram la inceput :rolleyes: ... multumesc anticipat .:rockon:
PostScript : Un alt advertiser tip adsense dar sa plateasca macar 1 cent/click :pray: ... nu ca la text ad care da 0.10 centi pe click :yawn:
Adica datimi si mie niste websiteuri gen GooGle adSense cu text ads ... merci