Citat:
Buna ziua !
Ieri, 17 iulie v-am trimis un email in legatura cu o incercare de sabotare, o incercare a cuiva ... sa ma scoata din programul adsense. Ieri am primit foarte multe clickuri si acum am observat ca si azi, 18 iulie am primit iar clickuri suspecte pe xxxxxxx si pe xxxxxxxxx !
Va rog sa luati masuri si sa-mi dati o solutie sa elimin acest tip de atac .
Va multumesc !
si am primit de la ei :
Citat:
Vă mulţumim că ne-aţi informat despre această situaţie. Vă asigurăm că am notat atenţionarea dvs. şi vom continua să monitorizăm situaţia cu atenţie.
Īnţeleg că sunteţi preocupat de păstrarea contului dvs. īntr-o stare bună şi că doriţi mai multe informaţii despre activitatea recentă din cont. Totuşi, pentru că este necesar să ne protejăm sistemele proprii de detectare, nu putem să vă furnizăm niciun detaliu despre activitatea din contul dvs.
Īmi dau seama că aţi putea avea īntrebări şi despre ce face Google pentru a preveni activitatea constānd din clicuri incorecte. Trebuie să ştiţi că specialiştii noştri monitorizează cu atenţie clicurile şi impresiile anunţurilor Google īn scopul protejării intereselor atāt ale dvs. cāt şi ale agenţilor noştri de publicitate. Pentru a realiza aceasta, utilizăm atāt sisteme automate cāt şi revizuiri umane, analizānd toate clicurile pe anunţuri īn vederea depistării oricărei activităţi de clicuri incorecte care ar putea să mărească artificial costurile unui agent de publicitate sau cāştigurile unui editor. Reţineţi că, īn conformitate cu Termenii şi Condiţiile noastre, determinarea cazurilor de clicuri incorecte este la discreţia exclusivă a Google.
Īn final, doresc să vă anunţ că, pe viitor, este posibil să vă ajustăm plata pentru orice zile īn care au survenit clicuri incorecte. Aceasta ne ajută să protejăm integritatea programului AdSense şi să credităm īn mod corespunzător agenţii de publicitate pentru orice activitate incorectă.
Dacă aveţi īntrebări suplimentare, vă rog să consultaţi Centrul de Ajutor aflat la xxxxxxxxxxxx sau să ne contactaţi pe adresa xxxxxx şi vă vom ajuta cu plăcere.
Cu sinceritate,
Ovidiu
Echipa Google AdSense
Dupa 1 saptamana sau doua am fost banat ! Am trimis pe putin 10 emailuri dupa. Daca asa inteleg ei sa se ocupe de probleme, sa-mi multumeasca si apoi sa ma baneze. Pai eu zic ca mai bine nu va autosesizati ... sincer !