Desi poate parea doar o banala curiozitate as vrea sa stiu care a fost cea mai mare suma pe care ati primit-o de la Adsense Romania doar pentru un singur click ?
La mine maximul a fost chiar ieri 1 mai si a avut valoarea de 2.03 USD...
Versiune printabilă
Desi poate parea doar o banala curiozitate as vrea sa stiu care a fost cea mai mare suma pe care ati primit-o de la Adsense Romania doar pentru un singur click ?
La mine maximul a fost chiar ieri 1 mai si a avut valoarea de 2.03 USD...
92 de centi.
Unde se poate vedea asta? sau care sunt pasii de facut pentru a vedea?
Trebuie sa ai un site sau un channel cu putine clickuri pe zi (1-2 pe ora).
La mine a fost un singur click in ziua de ieri... si a fost de ajuns...
Va rog explicati-mi si mie detaliat cum pot afla chestia asta. Eu nu am reusit sa descopar :confused:
Nici eu nu ma prind cum iti poti da seama de nationalitatea individului care da click. Trebuie sa ii vezi ip-ul ca sa te convingi.
2.40 $ record pentru un click :rolleyes:
hmziii, ca sa aiba o valoare reala, ar trebui sa spunem si profilul site-ului. Al meu e gastronomic. Voi pe ce site-uri ati primit clickurile alea astronomice?
ca sa clicuim singuri nu de alta :)
Cateva zeci de centi
eu am avut 1,45 $ sau 1,75 $ dar nu din romania ! ca sa ai clickuri atat de bine platit sunt cativa factori de care ar trebui sa tineti cont: tara (nationalitatea) celui care da click (esti mai bine platit pentru un vizitator din state decat unul din romania spre ex), keywordul respectiv (spre ex sunt cuvinte cheie mai bine platite si altele mai prost platite, asta depinde de concurenta ) si smart pricing! dar cred ca stiati asta nu?
Eu am primit click-ul fabulos pentru site-ul din semnatura, director web, si adsense apare doar in 3 locuri : legaturi populare, legaturi recente si la capitolul cautare... nu pot baga mana in foc ca a fost un site din romania, am observat ca in general la paginile cu continut nou-nout (vezi pagina de legaturi recente) google adsense se cam deruteaza si baga si reclame din afara... asa ca exista sansa ca cel care a platit sa fie dinafara...
Site-ul este de Felicitari , dar nu se afisau reclame contextuale , era pe vremea cand google nu accepta Lb. Romana , se afisau reclame in Lb. Engleza...:)
Azi am avut cel mai mare castig pe click de pe un site romanesc de mondenitati: 1.99$ uau!
in general la inceputul lunii castigurile din adsense sunt mai mari pentru ca sunt mai multi advertiseri...
Spre sfarsitul lunii, acestia isi consuma bugetul si valoarea clickurilor scade.
cel mai mare click pe adsense in RO a fost 0.80 $ pe succes.dublu.ro
in engleza cel mai mare a fost 4.50 $
dar media? ar fi interesant un sondaj si cu media pe click.
Record la cea mai mica rata :knockout: .
Nu-mi vine sa cred ca se poate asa de putin:
In domeniul auto. Media iese la 0.014 / click.
Mi se pare groaznic de putin. Asa e si la voi ? Eu citesc pe forum ca media pe click e undeva la 10 centi, dar se pare ca nu se aplica si la mine. Aveti idee de ce ? Oare advertiserii astia liciteaza cel mai putin pe domeniul auto ?
ai avut multe clickuri nevalidate
probabil nu ai continut destull.. nu stiu ce sa zic..
Sa inteleg ca daca ai mai putin continut pe pagina, valoarea clickurilor scad ? Pana la urma continutul paginilor este textul care descrie in detaliu masinile vandute. Nu e mult, dar nici foarte putin. Chiar m-ar ajuta un sfat bun. Imi pare totusi rau la atatea clickuri sa nu le valorific dintr-o neatentie sau pentru ca nu am citit ceva care ar putea sa ma ajute sa schimb mersul lucrurilor. Sa deschid oare un topic nou pe tema asta ?
Poti sa spui ce site ai ?
Daca textul nu e generat fals si este original in mod normal ai sanse sa fie afisate anunturi google cat mai relevante pentru site-ul tau si in concluzie mai scumpe
Site-ul este irelevant.
Nu stiu la ce te referi cand spui daca textul e generat fals sau nu. Daca te referi la codul adsense, atunci acesta e ok. Daca te referi la text ca si continut, iar este ok, nu folosesc backdor-uri sau alte metode blackhat.
Raspunsul Google:
Ultimul paragraf mi se pare o prostie. Dar cred ca s-a mai discutat despre asta. Chiar nu ma intereseaza daca cel care-si face reclama la mine nu e in stare sa-si atraga clientii pe pagina sa-si vanda produsul sau serviciul.Citat:
Īn primul rānd, vă rog să aveţi īn vedere faptul că mai mulţi factori influenţează cāştigurile. Aceşti factori includ, de exemplu, modificări īn inventarul de anunţuri, fluctuaţii īn costul-pe-clic sau costul-pe-mia de impresii al anunţurilor care apar pe site-ul dvs. şi īn selecţiile utilizatorilor īn ce priveşte clicurile.
Īn plus, cāştigurile dvs. pot să difere faţă de cāştigurile unui editor cu site şi activităţi similare, deoarece, dacă datele noastre arată că un clic este puţin probabil să genereze o conversie, vom reduce preţul pe care clientul AdWords īl plăteşte pentru respectivul clic.
Iar conversia ... de unde stie Google cand se produce vanzarea. Pe baza tintelor stabilite in Google Analytics ?
Nu aveti voie sa spuneti cifrele astea.
Vreti sa inchid thread-ul ?
Se pare ca zilele astea au crescut foarte bine clicurile... s-au dublat la mine...
Ce sunt curios : cum aflati voi care e cel mai mare cost pe click ?
ca nu vad nicaieri ceva de genul asta ..
as fi interesat si eu
Citeste tot thread-ul si o sa te prinzi...
Cristian n-am stiut ca aceste cifre trebuiesc tinute confidentiale, daca consideri ca este necesar sa inchizi thread-ul o poti face, nu ma deranjeaza...
pai parca este politica google sa nu faci publice date din contul tau...cati bani ai facut din nu stiu cate "clice" plus impresii ..plus alea alea :)
Am avut 1.6$ , ad-ul era din categoria finance :P .
1.85. cum, nici eu nu stiu :O