eu la 'Configurare AdSense' am otiuni doar pentru 'AdSense pentru Conţinut' si 'AdSense pentru Căutare', nu inteleg unde este 'Recomandari'
Versiune printabilă
AdSense nu are deocamdata Referrals (recomandari) in limba romana, si asta scrie clar acolo (vezi screeshotul). In general, limbile 'mici' nu au si Referrals disponibile. De exemplu, nici greaca nu are. Cine are activ in cont optiunea pt referrals inseamna ca s-a inscris initial cu site in engleza, deoarece referrals nu are suport in romana.
Am observat ca in general lansarile de limbi noi in AdSense s-au facut intai cu Search, si dupa o perioada destul de lunga venea si Content (de ex araba si bulgara sunt inca in faza in care au doar Search). Referrals pare sa nu fie o prioritate, si cam are sens sa nu fie... Oricum, mare minune ca romana a fost lansata simultan atat cu Continut cat si cu Search.
Nu ar fi rau sa aiba, cel putin pentru AdWords. Ar cam avea nevoie de treaba asta pentru a castiga mai multi advertiseri din RO.
Legat tot de treaba asta, si tinand cont si de ce se spune aici, voi ce intelegeti, este permis sa se faca o recomandare explicita si argumentata pentru utilizarea AdWords in cadrul paginilor cu oferte de publicitate online de pe site-urile publisherilor?
Nici o parere? :)
ai voie sa pui bannere adsense in 'fly div-uri'
Din cate stiu eu NU.
Daca chiar vrei sa faci asa ceva primadata trimite-le un email celor de la google.
AdSense TOS Update: ai voie sa pui 3 link units pe o pagina.