Nu cunosc industria cumpararii conturilor adsense asa ca nu stiu de ce sa ma feresc.
Versiune printabilă
Nu cunosc industria cumpararii conturilor adsense asa ca nu stiu de ce sa ma feresc.
In primul rand banii sunt trimisi pe numele titularului... pe care nu cred sa-l poti schimba.
Numele se schimba fara nici o problema: https://support.google.com/adsense/answer/160202?hl=en
Probleme pot aparea daca schimbi si numele si adresa de email in acelasi timp, ridica un semn de intrebare.
De aceea, cel care vinde, de preferat sa cedeze contul de google cu totul, daca nu il mai foloseste si la altceva.
Off topic:@rehash nu-i concurs :)
Recunosc ca n-am facut chestia asta, poate tu stii mai bine ce se poate, dar ma indoiesc ca e asa simplu si as avea retineri:
"Though our Terms and Conditions don't permit transfers of account ownership, we do allow you to update your payee name to fix misspellings, or to make adjustments for changes such as marriage, death, or company mergers."
Pe principiul lui @ionutf, prezentat aici: "Sunt surprins ca toata lumea recomanda cumpararea de linkuri. Poate sunt eu mai naiv, dar asta nu e tehnica de black hat? "
De maine nu mai cumpar nici eu linkuri...chiar daca am nevoie si mi-ar folosi foarte mult...
Nu, nu voi cumpara cont Google Adsense. Am bagat prea mult(bani si munca) in site ca sa il stric cu Adsense.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am luat o decizie.
Eu am ajuns de mult la parerea ca Adsense e pistol cu apa pentru monetizare daca ai planuri serioase.
Noi incercam sa ajutam, acum nu mai inteleg rostul postarii initiale, dar imi place afirmatia ta "il stric cu adsense".
Citeam acum cativa ani un articol de-al lui Shoemoney parca..nu retin exact, in care omul povestea cum castiga enorm din adsense, dar apoi a inceput sa analizeze situatia..si si-a dat seama ca daca el incasa suma X pe click, probabil ar fi castigat XoriZ bani, daca promova direct produsul din reclama adsense.
Asa ca a inlocuit adsense cu affiliates...si a avut o crestere enorma in venituri. Depinde de nisa si de situatie.
1. Ideea e ca adsense e prea sensibil sa te bazezi pe el ca un venit stabil(stim cum lui G i se pune pata)
2. Variante de monetizare sunt, trafic sa fie
3. Adsense este un bun start-up, sa te dezvolti putin reinvestinf castigurile, dar banii grosi vin din alta directie
4. Am renuntat la contul de adsense, chiar aici pe forum, fara probleme, ceva vreme in urma, pentru ca nu imi mai este de folos. Un site gandit bine de la inceput pe nisa si intentie, urmat de un efort sustinut de promovare, isi pierde mult din potential prin adsense.
Ca si concluzie, ma bucur ca ai gasit alternative si iti doresc succes!