-
cum pot face o cerere
Am deschis acum jumatate de an un cont adsense care a fost aprobat. Pana acum nu am pus nici o reclama adsense pe site dar cand am incercat astazi imi spune ca nu e aprobat inca siteul sau ceva de genul. Acolo unde am pus reclama apare un spatiu alb.
Cum pot face cerere sa-mi aprobe site-ul? Exita un formular in contul meu de adsense? M-am uitat peste tot dar nu am gasit. Am gasit doar un loc unde pot sa-mi pun url-urile (pana la 500)..dar nici un formular sau pagina de contact.
-
Nu poti grabi aprobarea unu site in adsense. Trebuie sa astepti sa fie revizuit de recenzorii Adsense. Poate dura de la 1 zi pana ...cand primesti raspuns.
-
Incearca sa folosesti 2-3 tipuri de bannere (dimensiuni), eventual publicate pe pagini diferite pentru o densitate mai mica poate isi vor da mai mult interesul in momentul in care vad ca tu chiar vrei sa folosesti serviciile lor .
-
Prima data este o pre-aprobare.
Tu trebuie sa pui codul in pagina apoi ei mai revizuiesc o data site-ul (nu trebuie nicio cerere, se face automat).
Pana este acceptat definitiv iti va aparea spatiu gol in locul reclamelor dar este ok.
Dupa aprobarea finala vor fi afisate reclamele in locul liber.
-
Deci pana la decizia finala tu trebuie sa astepti ? Poti sa "ajuti" cumva sa primesti un raspuns in favoarea ta ? ( ex: sa modifici / rectifici cate ceva care sa imbunatateasca pagina/continutul/aspectul pentru a obtine mai rapid raspunsul )
-
Doar sa te asiguri ca nu incalci niciuna dintre regulile lor https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=en
-
Nu incalc nici o regula. Doar ca acele spatii sunt goale de 2 saptamani...si nimic. Nici mesaj de accept nici respins. Sigur se va uita cineva?
-
Pai ai facut un debug pe ads sa vezi ce eroare iti da? Poate nu i de la adsense
-
Am instalat modulul official google adsense pt WordPress si imi spune ca acest cont este in curs de review si trebuie sa astept.