Cum aproape oricne are asociata o pagina facebook la site, nu e nici o problema ca ai link-uri pe site-urile de socializare! Asa s-ar cota cu minus inclusiv ce ai pe G+ sau twitter! E o sperietoare .. si atat!
Versiune printabilă
Cum aproape oricne are asociata o pagina facebook la site, nu e nici o problema ca ai link-uri pe site-urile de socializare! Asa s-ar cota cu minus inclusiv ce ai pe G+ sau twitter! E o sperietoare .. si atat!
Sa iti explic cum sta treaba, din punctul meu de vedere:
1. daca cumperi un banner pe un site cu trafic, din care iti vin sa zicem 2k vizitatori catre site-ul tau pe care ai adsense, te baneaza? NU
2. daca ai o pagina facebook, din care iti vine sa zicem 5k catre site-ul tau, te baneaza? NU, pt ca traficul nu este trimis fortat, efectiv, iti vine normal, nu sunt metode "ciudate".
Cam asta este logica traficului trimis de pe fb.
Am pagina cu 300k fani, din care imi vine trafic constant catre un site cu GA, si asta mai bine de 6 luni, nici o problema, nici o notificare, etc...
Deci, nu iti fa probleme.
Enjoy ....
Nu vad care ar fi problema, nicaieri in TOS nu am vazut vreo interdictie care sa fie asociata cu traficul din FB.
Poate fi o problema cu unele redirecturi fortate, poate fi o problema daca sugerezi vizitatorilor sa dea click, dar nu vad problema cu traficul din referali.
Nu scrie nicaieri ca doar traficul din motoarele de cautare este singurul care conteaza ori ca trebuie sa fie un anumit procent. Daca stai sa te gandesti, cele mai mari site-uri nu isi obtin traficul din motoare de cautare ci din vizite directe.
Imi e greu sa cred ca poti trece neobservat cu un site ce are un trafic generos si peste 90% din trafic sa vina din facebook.