-
Ce am primit pe youtube
Am primit urmatorul mesaj pe youtube:
"Hi xyz,
I just wanted to introduce myself -- I'm a talent scout for (ceva companie) and was wondering if you would be interested in becoming a YouTube partner?
This is not junk -- it is a genuine offer and I won't contact you again unless you are interested.
You can check us out here for more info ---> http://linkul-de-la-siteul-lui
It's free to sign up and we'll send you more info so you can decide for yourself whether this would be a great opportunity for you.
Kindest regards,
- xyz"
pareri? o fi teapa sau e chiar pe bune?
-
Am auzit de cazuri asemanatoare in care era pe bune, propunerile astea merg spre conturi youtube ce au multe vizualizari si care sunt din tari unde nu te poti inscrie ca partener.
-
e vorba de adrev, insa imi cere:
"AdRev solicită permisiunea să:
Gestionează contul dvs. YouTube
vizualizeze informațiile de bază despre contul dvs.;
vizualizeze adresa dvs. de e-mail;
Vizualizați rapoartele YouTube Analytics referitoare la conținutul dvs. de pe YouTube
Doresc să se efectueze aceste operații atunci când nu utilizez aplicația
Permiteți accesulNu, mulțumesc"
nu zice nimic de parola si ma tem sa nu-mi ia contul
-
În primul rând, te interesează un asemenea serviciu ? Adică ai un cont de YouTube cu sute de mii, milioane de vizualizări pe care să îl monetizezi ?
Mesajul ală oricum arată ca un spam, de obicei e bine să te ferești de asemea servici "oferite" pe net.
-
de mai demult ma interesa un serviciu de genul, am mai mult de 1.000.000 de vizualizari. m-am inscris la ei, astept raspuns in aproximativ 3 zile.