Daca iti apare doar spatiu gol si ai codul bine pus in pagina atunci si subdomeniul este afectat.
Dureaza cateva minute dupa ce pui codul si pana sa apara reclamele. Daca totusi nu afiseaza nimic pe mai multe pagini atunci cred ca nu mai poti folosi acel (sub)domeniu.
Eu oricum nu as fi riscat sa mai pun anunturi pe un domeniu "patat". Poate acum ar merge, cum au zis si cei dinaintea mea dar nu sti ce se poate intampla mai departe.
Ai deja o bila neagra de la Google cu domeniul inchis, nu risca sa iti inchida si contul.
E un fel de "Google e prost, imi inchide un domeniu; eu sunt destept, imi deschid un subdomeniu".
Eu asa vad lucrurile.
Si ca sa raspund si la subiectul topicului am avut o experienta care m-a pus un pic pe jar.
Seara verific contul si erau 100 clicuri (numar normal). Dimineata vad ca aveam 200 clicuri si m-am ingrijorat.
Toate clicurile noi (cam 100) erau pe o singura pagina, de la un singur user venit din organic. Au fost creditate cu 0 centi pentru ca a tras in jos tot CPC-ul.
Am stat ca pe ghimpi pana au emis plata si am ridicat banii dar Mr. G si-a dat seama ca era ceva necurat si m-a iertat.