De cand colaborezi cu ei?
E cineva pe forum care colaboreaza de mai mult timp cu ei?
Multumesc in avans pentru raspuns.
Versiune printabilă
@robyroy, Cristi Ursut puteti spune cat ati luat pe articol (sau in privat). Am discutat cu ei pentru inca 2 siteuri si le-au acceptat si nu prea stiu cam cat sa le cer.
Mie mi-au facut ei oferta si a fost in jur de 200$/articol cu un link catre un site de gambling pe un site dintr-o cu totul alta nisa (probabil ca de asta au si oferit atata). Site-ul nu era deloc unul mare. Pot zice ca nu m-as fi gandit niciodata sa cer suma asta pentru un link intr-un articol pe acel site si la acel moment, chiar si pentru gambling :) (adica nu cu speranta ca o si primesc). Acuma, daca te-au pus sa iti faci tu oferta, sfatul meu e sa vii cu o oferta cat mai realista pentru ca cine stie ce campanie a fost atunci si ce campanie au acuma.
Eu le-am cerut o suma foarte mare si ei mi-au oferit 150 $ si sunt foarte multumit.
Lovelife, cum te platesc marimedia... cpm, cpc sau cpa?
Eu am negociat cu ei CPM, dar am site premium si clientul lor a cerut expres la mine pe site si am putut sa imi permit sa negociez, nu ma intreba de suma, pentru ca nu pot sa o spun, astept sa vad ca se vor tine de cuvant si cu banii
Imi plac statisticile din adserverul lor, imi spune si cate conversii au avut loc, precum si rata de conversie si ROI, ceea ce e super