-
Short URL și Regulile
Salut, am o mare mare nelămurire încă din decembrie 2011, când contul mi-a fost dezactivat.
Totul a început în decembrie 2009 când am lucrat la un script de Short URL, iar ianuarie 2010 a fost începutul bănuților frumoși. Din februarie 2010 până în decembrie 2011 am scos lunar între 400 și 1500 Euro cu acel script, iar în decembrie contul dumneavoastră a fost dezactivat.
CTR-ul nu trecea niciodată de 2, varia între 0.9 și 1.7, scriptul de Short URL nu avea foarte mult conținut, erau câteva pagini statice, 4 dacă nu mă înșel.
De curând am un nou cont AdSense și nu vreau să mai lucrez cu acel script de scurtare niciodată, am pierdut un cont AdSense foarte prețios și foarte vechi din cauza lui.
Totuși dacă eu am încălcat politicile lor, de ce mi-au dezactivat contul așa de târziu, când am scos destui banuți?
-
L-au dezactivat atunci cnad te-au prins
-
Nu înțeleg totuși de ce așa de greu, pe vremea aia părea totul OK, între timp scriptul a fost copiat, modificat de multe alte persoane și le mergea bine și lor, până la un moment dat. Bănuiesc că acum AdSense face verificările cât mai manual din cauza "legilor" care sunt în curs de aprobare. Oricum nici AdSense nu mai este ce era odată, clar.