-
Castiguri azi Adsense
Mai are cineva azi pageviews destul de multe si nici un click pentru ziua de azi 15 Noiembrie 2011 pe Adsense ? Cei cu peste 500 de pageviews ar fi relevant sa raspunda ..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am impresia ca azi era ziua in care retrageau interfata veche ... nu stiu de ce am impresia ca au o legatura ... hai .. astept raspunsuri de la altii ..
-
Deocamdata nu a contorizat nici un click nici la mine si am peste 10k de pageview.
Si ieri s-a intamplat la fel cam o ora, dar apoi si-a revenit si a contorizat si click-urile din ora respectiva (cel putin asa am dedus eu).
Numai bine!
-
Cineva se plangea ieri, pe un forum extern, desi nu mai are Adsense de 4 zile pe un site, inca are impresii pe site-ul respetiv iar canalul e sitelocked deci sunt ceva erori in sistem..
-
Ieri nu am fost acasa ca sa verific dimineata ... ciudat oricum ... e ok totusi ca e problema generala ... pe de alta parte te gandesti daca nu cumva apar pierderi si de clickurri in tot kktul asta ...
-
Am patit si eu ieri si vad ca astazi la fel. Se pare ca isi face update mai tarziu, cel putin la mine ieri si-a facut la 12, dar mi-au crescut veniturile pe ziua de alaltaieri cu 1 euro si ceva.
-
la mine aceeasi situatie. N-am clicuri , insa am strans 13 centi. :)
-
nu cred ca are vreo legatura pentru ca din cate se pare sunt 2 interfate diferite cu baze de date diferite.
Adica frontend-ul care il vedem e separat de backend-ul unde acolo exista informatia.
Problema cu plata de luna trecuta a fost o problema de sincronizare intre aceste zone.
Poate sunt ceva probleme la afisare dar contorizarea ar trebui sa functioneze bine.
-
-
da, intre timp s-a reparat si la mine.