Din cate vad eu, au zis ca termenul va fi respectat.
Deci nu trebuie sa existe motive de ingrijorare
Versiune printabilă
Din cate vad eu, au zis ca termenul va fi respectat.
Deci nu trebuie sa existe motive de ingrijorare
ce facem nene cu adsense,maine deja scoateam banii.
mie nu imi apare nici luna octombrie la venituri finale,august e ultima calculata.
e interesant ca pe vechea interfata apare mesajul "Sunteți programat să vă fie trimisă o plată pe data de 30 a acestei luni. ...."
da confirm cele spuse de tine,dar nici acolo nu imi apar banii verificati pe luna septembrie,ultimii bani verificati sunt din luna august.
am dat un search pe google si vad ca apar din ce in ce mai multe posturi cum ca i-au banat,zilnic cativa in plus.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
am gasit ceva interesat,l-am completat si l-am trimis.
https://www.google.com/adsense/suppo...?answer=163072
A primit cineva banii ? Eu inca nu am primit nimic si din cate stiu in data de 24 este data platii. Daca a primit cineva cu probleme/fara rog sa posteze sa stim si restul.
conform calendarului adsense pe 26 se face plata..
Eu astazi am gasit pe contul meu urmatorul lucru : Plata in curs de efectuare ! Iar atunci cand apasam pe link-ul "detalii ", gaseam urmatorul mesaj : Detaliile privind plata nu sunt disponibile momentan. Încercați mai târziu.
Pai normal ca nu sunt disponibile, pentru ca plata este in curs de efectuare, adica nu este efectuata...
Am completat formularul urmator: AdSense Help acum 2 zile si astazi am primit raspuns:
Hi Zoltan,
Thanks for writing in.
I have looked at your account and it looks like there was an error with
the syncing of our systems. While your earnings were accruing in our
systems, they were not displaying in your account.
I have fixed this issue so your earnings will now be accurately reflected
in your account.
If the balance of your account is greater than the payment threshold and
you have no payment holds in the account, then your earnings will be paid
out according to our payment schedule
https://www.google.com/adsense/suppo...answer=65090#3
For additional payments related information, visit our Payments Guide at
Payments Guide - AdSense Help . You can also visit our Help
Center at AdSense Help for common questions and
optimization tips.
Sincerely,
The Google AdSense Team
Iar la sectia Plata, plata pe luna trecuta apara in curs!
Succes tututor!
la fel si la mine. Nu stiu ce sa zic.
Eu acum 2 zile in urma am printat ultima plata cea din septembrie si a-am dus degeaba la banca :D
Pe urma am sesizat ca e de acum 2 luni.
Oare mai primim ceva ? :D
Dupa parerea mea, daca nu ai pe cont " payment on hold " n-ai de ce sa-ti faci grij.
de primit....primiti...stati fara griji..:)
La mine e plata in curs de efectuare, dar mai scrie si În această lună nu se va efectua nicio plată. Veniturile dvs. neplătite înainte de 1 octombrie 2011 au fost calculate la suma de 0,00 €.
Salut,
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si voi. Acum cateva minute insa, am primit plata (statusul s-a schimbat in 'Plată efectuată').
octombrie 2011 24 Oct Plată efectuată - detalii
Peste cateva ore o sa merg la banca sa vad daca pot retrage banii. Revin.
La mine nici macar PIP nu e. Bip!
Gata....plata efectuata si la mine. octombrie 2011 | 24 Oct | Plată efectuată - detalii
Acum sa vedem daca o fi bun MTCN-ul, ca cica au mai fost cazuri in care s-a scris plata efectuata si cand colo, MTCN-ul canci .
La mine tot in curs de efectuare scrie, desi zice ca luna asta nu se face plata pentru ca luna trecuta am balanta 0.00
E un bug de la dansii.
@Big, daca la tine nici Pip nu e, nu stiu ce sa spun, sper sa se rezolve pana la urma.
nici la mine inca nu a aparut nici macar PIP ... :|
nici la mine nimic....
@Cristian E. tu ai avut mai intai PIP sau ti-a aparut din prima plata efectuata?
Status update: Plata efectuata la mine.
plata efectuata si la mine..
Mi-au raspuns la problema in limba romana,imediat dupa ce mi-au trimis datele de retragere a platii.
Cod PHP:Bună xxx,
Vă mulțumim pentru mesaj.
Am examinat contul dvs. și se pare că s-a produs o eroare la sincronizarea sistemelor noastre. Deși veniturile dvs. se acumulau în sistemul nostru, ele nu erau afișate în contul dvs.
Am rezolvat această problemă, iar veniturile dvs. se reflectă corect în cont.
Dacă soldul contului dvs. este mai mare decât pragul de plată și nu aveți suspendări de plată în cont, veniturile vă vor fi plătite în conformitate cu planificarea noastră de plată.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
Suma incasata fara probleme.
La ce adresa ai trimis mail? mie nu imi apare nimic decat Balance at end of September €0.00
in cat timp v-au raspuns la solicitare ?
adresa e cu,cateva posturi mai in urma.
in aprox 48 ore mi-au raspuns.
mie mi-au raspuns in cam 8 ore de la aplicare.
Atentie .. trebuie sa le sesizati aceasta problema.
Din cate imi dau seama se rezolva manual.
Imediat ce mi-au raspus mi-a aparut plata in cont.
Link-ul catre formularul de activare este urmatorul :
AdSense Help
Parerea mea e sa il folositi cat mai repede ca sesiunea de plati se inchide cat de curand. Eu nu credeam ca mai voi primi plata luna aceasta ...
S-a rezolvat si la mine
Am completat acel formular azi.Citat:
Salut Gabriel,
Vă mulțumim pentru mesaj.
Am examinat contul dvs. și se pare că s-a produs o eroare la sincronizarea sistemelor noastre. Deși veniturile dvs. se acumulau în sistemul nostru, ele nu erau afișate în contul dvs.
Am rezolvat această problemă, iar veniturile dvs. se reflectă corect în cont.
Dacă soldul contului dvs. este mai mare decât pragul de plată și nu aveți suspendări de plată în cont, veniturile vă vor fi plătite în conformitate cu planificarea noastră de plată: https://www.google.com/adsense/suppo...answer=65090#3.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
S-a rezolvat si la mine, am cheltuit banii fara probleme :), in 10min sau dus pe colocare, reinoire domenii...
Confirm si eu. Dupa o ora, dupa ce am completat formularul, mi-au "bagat" banii : )
aceasi problema si la mine ... nici nu apare PIP >
Am completat si eu acum 2 ore formularul din nou si observ ca acum apar veniturile neplatite (e interesant ca apar cu minus ) . Plata apare efectuata din data de 24 la mine dar abia acum a aparut . Deci clar au o problema cu afisarea dar platile se efectueaza normal
Acel minus reprezinta click-urile invalide. Mie mi-au tras 8E.
Pana la urma acest formular trebuie completat?
https://www.google.com/adsense/suppo..._history_issue
si la mine apare in sfarsit plata. Ea cica a fost efectuata pe 24 si finalizata tot pe 24, dar abea acum dimineata mi-a aparut in cont. Aseara pe la 12-1 nici macar PIP nu aparea...
@RoManiac: eu am completat formularul asta (la fel ca multi altii de aici)
A aparut si la mine plata, insa am o problema in "Statement of Earnings". Cica "Payment To:
UNITED STATES "
Adica ce vrea sa spuna?:))
Imi sunt afisate celelalte informatii corect (sper ca si MTCN-ul e corect ... ca altfel degeaba imi apare plata), insa...United States?:)
asa am si eu ... dar am scos banii fara probleme.
Cred ca asignarea banilor se face manual. Oricum daca vedeti bine plata a fost initializata pe 24 .. doar frontend-ul e bushit complet ....
ce pot sa zic .. bine ca am putut scoate banii...
cred ca au angajat o gramada de chinezi care sa faca platile .
La mine tot asa ...nici macar PIP