am inteles roby...:) iti multumesc mult..si am sa astept o zi ..sa vedem..:)
Versiune printabilă
am inteles roby...:) iti multumesc mult..si am sa astept o zi ..sa vedem..:)
E normala sa nu afiseze uneori la anumiti utilizatori reclame, asa considera google
Ai spus ca treci la sfarsitul articolelor si sursa de unde sunt copiate, inca nu vad sa fi facut asta.
grrr... esti rau :)
@djzettu, daca tot te-ai lansat pe o nisa foarte competitiva, de ce nu iti pui matale neuronii la lucru sa creezi ceva unicat. Cu copy paste nu vei face nimic, ba chiar la un moment dat, un report te poate scoate din indexul g.
lovelife..am pus sursa..dar inca nu am terminat de adaugat si la cele cateva articole puse de vechiul admin...parca am discutat problema ..si am sppus ca nu va ramane asa..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pai daca roby..daca pun sursa si am convenit cu administratorul siteului.....nu cred ca ar mai fi vreo problema...
tu chiar nu intelegi ca nu poti avea un site de succes copiind?
Iar un report pot sa iti fac si eu, chiar daca nu sunt administratorul siteului copiat :) Stai linistit, nu o sa fac asta, dar asta nu iti garanteaza ca nu o sa o faca altcineva.
am inteles acum....:)
deci cu un unic content nu se compara nimic...
Si la mine se manifesta problema aceasta, nu apar pe index dar pe restul de pagini apar.
Observ ca si acolo cateodata dispar.
Cred ca este o eroare de sistem.
Sal ,
am si eu o problema de astazi pe Dictionar on-line nu mai apar unitatile adsense . Sa fie un filtru , in cod nu pare nimic anormal , in cont restul par ok .
Asteapta, la mine dupa 2 zile au inceput sa reapara.
Nu apareau pe paginile principale si cele care aduceau traficul principal.
Aceeasi problema si la mine. Sper sa se rezolve :)