Ehhh dupa un bum al CPM-ului in ultima perioada se pare ca a venit si criza.
O scadere brusca in ultimele 2 zile.
S-a mai intamplat la cineva?
Versiune printabilă
Ehhh dupa un bum al CPM-ului in ultima perioada se pare ca a venit si criza.
O scadere brusca in ultimele 2 zile.
S-a mai intamplat la cineva?
Weekendul trecut, pe unul din siteuri am observat o crestere a CPM-ului si a veniturilor de 15 ori fata de media normala, pacat ca a tinut doar o zi :(, adica site ce de obicei facea cam 10 euro/zi a facut sambata 150 euro cu acelasi nr de clickuri (64 clickuri)!!! Eu unul nu gasesc vreo explicatie.
Pai ce a crescut? rata de click, nuamrul de afisari, valoare click
valoarea clickurilor evident, de la 15 eurocenti per click la o medie de 2,3 euro per click. Stiu, pare ireal...
@RoManiac, acelasi lucru s-a intamplat si la mine, au scazut brusc si afisarile cu mai mult de 50 %.
Ma nu stiu ce face Google dar face.
Adica observ periodic scaderi de trafic concomitent cu scaderea CTR-ului si a CPMe-ului.
De asemenea parca sa zic ca Google in perioada de scadere nu mai afiseaza cele mai relevante anunturi prin Adsense.
De la inceputul anului am observat cam 3 astfel de perioade cu precadere la saiturile care pot fi considerate avand duplicat content. Traficul scade pana la 50% dupa care usor usor creste pana la valoarea de dinainte de scadere si poate chiar mai mult.
Poate confirma cineva ciclicitatea aceasta?
Cred ca asta se intampla si la mine!
Scadere de trafic, scadere de ecpm si desi vad ca exista anunturi ce ar fi relevante pt site-ul meu apar prioritar altele.
Sa fie asta si din cauza faptului ca au un cpc mai mare ?
nu stiu ce zic toti ca nu creste cpm-ul eu acum 2 sapt avem cpm 11 si a doua zi era 42 adica 47 click = 51.71e
si nu este prima oara cand vad asta. eu cred ca este din cauza traficului .
Cand am trafic nou cpm-ul creste iar cand am trafic vechi scade ,
Parerea mea,