Ca bine zici de TOS :Citat:
Postat în original de Ovidiu Lixandru
Citat:
Elements on a page must not obscure any portion of the ads, and the ad colors must be such that any ad elements, including text and URL, are visible.
Versiune printabilă
Ca bine zici de TOS :Citat:
Postat în original de Ovidiu Lixandru
Citat:
Elements on a page must not obscure any portion of the ads, and the ad colors must be such that any ad elements, including text and URL, are visible.
Pai nu le ascund eu !!! Mi le ascund ei!!!
Cand iti construiesti culorile unitatilor, nu trebuie sa o faci in asa fel incat sa nu se afiseze anumite parti.Citat:
and the ad colors must be such that any ad elements, including text and URL, are visible.
Am incercat si nu a mers sa fac linkurile la fel ca background ul (mi le afisa negre intotdeauna), Apoi am inceput sa le pun aceeasi culoare cu titlu (la ei in preview apare ok)si asa am observat ca mai dispar... (vezi semnatura)Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
Deci chiar si asa e vina mea ?
Da, este, din pacate.Citat:
Postat în original de florin
Valeuuuuuu... si io acu tre sa modific toate add urile ?
Si apoi sa mai si verific daca se vede sau nu linku' ?
Si am si o caruta de palete :((
--
Si de ce nu imi arata acolo in chestia aia de preview (de 2 bani s ar pare)cum trebe ?
Pt ca nu este un ad real.
Cand ti se livreaza ad-ul real time pe website, se fac si alte verificari.
Acel preview este o joaca mica.
Google AdSense Ad Formats
si asta pe "Leaderboards don't show the advertiser's urls by default" pe Digital Point Forums
Ce crezi ? Mai trebe sa imi skimb add urile ? :">:confused:
Dar ai voie sa ascunzi textul unde scrie ads by google? Sa zicem ca o sa fie scris cu negru si tu pui un background la ad tot negru. E voie?
Nici o parte a ad-ului mai oameni :)Citat:
Postat în original de Seph