-
si care e morala? You should apply for a Google job. It seems that you know many things that we don't.
my exact question was: I applied for an AdSense account at the middle of December. Unfortunately I didn't receive any answer. The website is pretmic.com . Can you tell me if there is any problem? Thank you
and the exact answer was: The only problem is that it is taking up to 2 months to approve application at the moment. Be patient and spend the time adding great original content to your site, and you should hear soon.
-
morala e ca e cam arsa treaba cu adsense...
cu conturile noi, e criza domle.. so dus naiba bugetele de advertising, e normal sa accepte mai greu ca deja au multi.
-
Florin , nu mai fa speculatii aiurea despre adsense, adwords si despre bugetele de advertising.Lor le merg din ce in ce mai bine fiindca fac filtrari din ce in ce mai bune.
Multi isi fac conturi, nu respecta TOS-ul, li se inchide contul, iar incearca si dupa se plang ca asteapta 2 luni.Asta e adevaratul motiv pentru care dureaza atat, plus siturile care nu au un continut cat de cat "de incredere" pentru a fi monetizat prin adsense.
-
Nu e speculatie e ceva general, mai umbla si tu pe net, pe alte forumuri ro sau nu, si vezi.
-
Stiu eu o metoda buna prin care puteti sa va activati contul de adsense in maxim 2 saptamani. Faceti un cont la siteul flixya [dot] com urcati cel putin 10 videoclipuri si ocupati-va de linkuri pentru a fi indexate. Va mai trebuie niste trafic ca sa strangeti ceva vizualizari pentru fiecare videoclip urcat. Dupa zece zile aplicati la adsense direct de pe site si ... in doua saptamani aveti cont de adsense.
Este verificat si functioneaza de minune.
-
Dar clipurile ar trebui sa fie cat de cat originale nu?
-
Bineinteles ... nu a zis nimeni ca e simplu :)
-
Cand am aplicat eu pentru un cont Adsense (acum vreo 3 ani) a durat 6 luni sa-mi fie aprobat. In vara lui 2009, am ajutat un prieten sa se inregistreze... in 3 zile i-au aprobat contul. Care e durata de asteptare? Cine stie...
Eu sper numai sa nu te tina 6 luni :)
-
Vă mulțumesc, m-am mai liniștit. Mă gândeam că am greșit eu cu ceva...
-
Interesant. Acum 1 luna mi l-au aprobat in 24 de ore.