-
cont dezactivat pe motiv/.....?
salut. recent am fost banat de adsense pe motiv de.....nici nu stiu motivul..:|
reclamele le aveam plasate pe Verificare PageRank, Verificare PageRank Multiple , si PageRank pe site-ul tau , Jocuri66.com , Jocuri Noi , Jocuri Gratis , Joaca Online , Jocuri Pentru Copii , Jocuri Miniclip si Tv Online,Posturi Tv Online Romanesti,Free Web Tv,Online Tv Pe Net >cu ce am gresit?
-
post gresit. va rog stergeti.
-
De cat timp aveai contul, ai primit vreodata avertismente pt diferite incalcari ale TOS-ului? Ce motiv au invocat in emailul de informare?
-
niciodata advertismente...si contul era de prin octombrie anul trecut..
Cont dezactivat
Conectarea dvs. la acest cont AdSense este dezactivată. Vă recomandăm să verificați căsuțele poștale de e-mail, uitându-vă după eventualele mesaje pe care vi le-am trimis despre starea contului dvs. Uneori, mesajele noastre pot fi blocate de filtrele de e-mail, așadar asigurați-vă că ați verificat și folderele Corespondență în masă/Corespondență nesolicitată (Bulk/Spam) din conturile de e-mail.
În cazul în care contul dvs. a fost dezactivat datorită clicurilor incorecte, pentru mai multe informații vizitați Întrebările frecvente despre conturi dezactivate.
-
Aveai doar site-urile tale introduse la allowed sites ? Sau nu ai introdus nimic acolo ? Poate cineva ti-a pus reclamele in vreun site ce era impotriva TOS-ului Adsense.
-
Totusi, ala cu posturi online e legal?
-
foloseai si etarget si adsense?
-
nu...foloseam doar adsense....numai adsense...contul era activa pe cel cu jocuri66.com , si dupa am introdus reclame si pe verificapagerank si tv-online66.com..
-
Ceva bube au gasit ei la tine, poate chiar traficul. Dar daca esti convins ca esti nevinovat... da-i in judecata si le ceri daune :)
-
da..:)).......totusi Cristi ,cred ca ai dreptate....dar am vazut atatea siteuri cu adsense,de tv online...
-
Citat:
Postat în original de
djzettu
da..:)).......totusi Cristi ,cred ca ai dreptate....dar am vazut atatea siteuri cu adsense,de tv online...
toate se vor arde la un moment dat. ala e siteul buba.
-