-
Iar ma sperie
Extras din adsense pe un canal cu probleme:
Page impressions 4
Clicks 1
Page CTR 25.00%
Page eCPM [?] $277.10
Earnings $1.11
o sa ma ia google la ochi ? din cauza canalului asta ?
pe celelalte canale ma incadrez in aia 4% (adica in jur de 1% am)
clicurile nu sunt false. adica nu le dau eu.
ideea e ca am ma avut o problema sau eroare Nedumerire
Cod:
Editat link-ul. Va rog sa puneti titlurile topicurilor cand puneti un link din cadrul forumului. In cazul unor pierderi sau update-uri sa putem reface link-urile. Krumel
--
sry daca stresez
-
Nu stresezi... Ideea este urmatoarea.
ORICE CTR este acceptabil, daca nu este aberant (eg. 50%).
10-20% e un CTR normal pt anumite domenii/website-uri.
De ce vei spune :
1. Imbinarea ad-urile cat mai bine in website, duce la marirea CTR-ului.
2. Punerea ad-urilor pe website-rui destinate suer-ului mediocru/slab de internet, mareste seminificativ CTR-ul (webmasterii si in general userii experimentati cu Internetul sunt Ad-blind. Nu vei reusit sa ai o conversie mai mare de 1-2-3% la astfel de website-uri, eg : directoare web, scripturi web, etc).
-
Pe linga
apropo, e un blog cu linkuri de directoare , exceptia de la regula
un prieten a spus sa il pun sa vada lumea http://free-url-submissions.blogspot.com/
---
Tx
-
poti sa ai si ctr de 50%, cristian... depinde de zi, depinde de site...
florin, ca idee... la putin clickuri nu sunt probleme (zic din experienta proprie, chiar azi am pe un canal 66%)... daca insa ai 10.000 de impressions si 70% ctr, s-ar putea sa fie ceva putred pe-acolo...
anyway, in general, cand ai astfel de dileme, e bine sa intrebi direct la adsense, prin formular de contact de la help (eu am avut la un moment dat 400% ctr... ) si ei iti raspund daca sunt sau nu probleme
P.S.: interesanta ideea blogului
-
Continuare
Page impressions 14
Clicks 7
----
Oare merita sa mai fac bloguri de astea ? Sau ma sterge google pt Page CTR de 50% ??
-
-