Apuca-te si dezbate. :)Citat:
Postat în original de Dan.Rades
Versiune printabilă
Apuca-te si dezbate. :)Citat:
Postat în original de Dan.Rades
din cate stiu eu, nu e problema
Google zice asa: sa nu ai incetives in poze (adica sageti catre ads-uri, 'click here' samd) si sa se vada clar ca poza nu e parte din ad (in speta un border)
Eu am asa pe majoritatea site-urilor, problema a fost dezbatuta pe larg pe forumuri (pe dp s-a si discutat prima data).
Din experienta proprie, CTR-ul a crescut cam de 1.5-2 ori.
P.S.: iskander, mfa-urile, ca orice site, merg daca stii sa le indexezi. daca nu, poti sa faci pana te plictisesti, ca tot degeaba.
scuze.. ce sunt mfa`urile????
mfa = made for adsense
mfa = mascka face adsense
:)) lol Cristian...
ca sa nu deschid alt topic despre implementare adsense pun tot aici.
cei care sunt mai vechi in adsense ce ziceti de blenduirea ads-urilor si aranjamentul de aici?
Am de gand sa mai bag un singur block de aduri dar inca nu am gasit modalitatea sa introduc adurile in interiorul postului . Blogspot nu accepta .js in corpul postului si diverse variante cu tabele si celule care le-am gasit ca solutii nu sunt pe placul meu.
Singurele locuri unde as putea pune ar fi intre Titlul postului si Body sau intre "body" si "comments" --eventual cu niste imagini mici pe langa care sa blenduiasca mai bine adurile.
ce ma sfatuiti?
Este vorba de blogul din semnatura : Telemarketing System..
http://adi.rocreate.com/files/telema...screenshot.jpg
links arata excelent
tower-ul din dreapta e... tower in dreapta :)) merge sau nu (unora da, altora nu... mie nu prea mi-a mers, in plus imi ia mult din spatiul din coloana si ma enerveaza)
pe prima pagina merge bine imediat dupa primul post, cel de 480x60 (nu am incercat, am citit pe problogger)
mie imi merge cel mai bine un bloc de 250x250 cu imagini pus chiar in post, intre titlu si content.
Am scos Tower-ul din dreapta de pe prima pagina
Am bagat un 250 x 250 cu 3 ad-uri si o imagine in stanga ... pentru o mai buna uniformizare. Am avut de ales intre a pune culoarea linkurilor Verde ca linkurile din Post sau Rosu ca in dreapta. AM preferat Verde. Cred ca rosu ar fi sugerat mai mult impresia de Ad..decat verde.
La sfarsitul postului ..inainte de Comments am pus un 468 x 60 cu doua imagini deasupra . Cred ca imaginile alea doua nu sunt cel mai bine alese, dar o sa fac o selectie si voi rota mai multe intr-un .js.
Sa renunt la borderul Rosu din jurul imaginilor ( TOS ?? ) sau sa il las asa?
..................................... Screenshot1 // Screenshot2
uitati aici un exemplu de integrare Google Links
http://www.dealofday.com/
Vedeti in stanga, in meniu. Inplus, mi se pare super interesanta faza cu sageata, care atrage indirect atentia catre ads-uri, desi, dupa cum vedeti, imaginea este catre "Expiring"... super tare.