-
Eu iau banii mereu de la Transilvania si n-am avut niciodata probleme. O singura data mi-au atras atentia ca datele de la WU sunt invers decat in CI dar cand le-am spus ca WU nu are localizat softul n-au mai comentat nimic.
Probabil am avut putere de convingere pentru ca sunt si client BT si oricand imi pot muta banii peste drum si la propriu si la figurat.
-
I-am luat de la raiffeisen si eu, fara probleme la ei. :)
-
se poate modifica numele dar ar fi bine sa modifici pana in data de 10 a lunii fiindca se proceseaza datele.... eu lucrez cu BRD si mi se par cei mai competenti, primele dati mergand la Raiffeisen si spunand ca nu o auzit de asa ceva:)
Urmatoarele dati functionarele faceau grup si se uitau ca la filme deocheata la procesarea tranzactiei, ca sa vedeti cata incompetenta si ce criterii de competenta exista in bancile romanesti
-
Iti dai seama ca a fost ceva nou pentru functionarii de la banca , deoarece termenii si conditiile WU specifica ca persoana care trimite banii trebuie sa fie persoana fizica.Oricum , la mine s-a dat un telefon la manager care stia despre ce era vorba si totul s-a rezolvat repede.