cristi oficial nu stiu,insa acum iti spun sigur ca daca gaseste ceva cuvinte "denied" pe site,nu mai afisaza adsense
Versiune printabilă
cristi oficial nu stiu,insa acum iti spun sigur ca daca gaseste ceva cuvinte "denied" pe site,nu mai afisaza adsense
Pai bun bun, cuvinte "denied", dar de cand fac parte din aceasta categorie cele de care vorbiti voi ? Adica na... mai mor oameni :)) si se mai intampla nenorociri.... ce e rau la vizitatorii care intra sa citeasca o astfel de stire ?
Scrie la Adwords,ceva la modul general (nu gasesc linkul acum).
Pentru o stire de genul "Cutarescu a murit izbindu-se cu masina Ford intr-un copac" nu o sa serveasca ads cu "Cumpara masina Ford" sau "Cumpara ultimul CD al lui Cutarescu" .
Dar vor servi ads cu servicii funerare , nu e obligatoriu ca nu afiseaza nimic.
Pai asta e alta treaba.... dar sa nu afiseze nimic ar fi aiurea...
Nu, nu am cuvinte de genul pe pagina, plus ca este in limba romana. In schimb am avut cuvantul horror, totusi era vorba despre un film, chiar credeti ca de asta nu imi mai afiseaza google reclame ?
Sincer sa fiu mie imi e cam greu sa cred pt ca nu sunt nici primul, nici ultimul si nici singurul.
toate au un inceput, iar fiindca zic eu cam asta ar fi problema cu ceva content interzis,sfatul meu e sa iei pas cu pas ce ai modificat si ce crezi ca ar parea suspect,il schimbi cu un sinonim :))
Si eu patesc exact aceeasi faza de vreo 2 zile. Apar reclamele in toate articolele, pe categorii, pe alte pagini si in arhiva dar pe homepage nu vor sa apar decat public service ads sau ramane spatiul gol si nu apare nici una. Din cate am vazut, trebuie sa le stergi pe astea si sa generezi reclame noi pe care sa le afisezi. Inca nu-mi merge, dar sper sa se rezolve in curand.