Nu ati obs nimic dubios astazi ? datele nu sunt actualizate... puteti verifica careva sa stiu ca nu-s singur :)
Versiune printabilă
Nu ati obs nimic dubios astazi ? datele nu sunt actualizate... puteti verifica careva sa stiu ca nu-s singur :)
da..si eu am observat, dar am tot sperat sa-si revina. E de cateva ore bune asa.
Da, aceeasi impresie o am si eu :)
thx baieti pt confirmari :)
Cred ca ultimul update a fost la amiaz, pana la miezul noptii cred ca se va rezolva, sau cel tarziu maine dimineata.
La fel...
eu ma speriasem, chiar era curios ca exact azi sa nu fac mai multi bani din adsense, m-am linistit acum. Spor la bani! :P
Voi sunteti obsedati cu adsense asta, sa mor io.
Stiti cu toti ca o sa fie ok dar nu, voi batman,batman, trebuie sa se trezasca cineva ca ce se intampla, ne da teapa google, OMG, nooo i;m going in hell for this.
nu toti au firme si nebunii delea, batman :D
a ramas blocat inca de dimineata asa cred :) or sarbatori si ei ziua ferfelitilor si au disparut angajatii sa cumpere cadouri la muieri in caz ca nu sunt atat de nerzi si au reusit sa-si gasesca pe vreuna care sa-i suporte. Eu am 1 dolarel, trebuia sa fie minim 10 pana la ora asta, dar isi revine adsense-u' pana maine.
indragostit mai e google azi ...... a plecat cu sotia in oras si a uitat de toti:twisted:
la fel si aici
Google se cam clatina... au fost ceva probleme in ultimul timp. Prima data cand a aparea la toate site-urile ca pot dauna, apoi cu google calendar, acum cu adsense... Ceva se tot intampla pe-acolo.
eu inainte sa intru pe forum incepusi sa verific hostu, am zis ca mi au picat toate siteurile de s-a blocat suma din adsense :).
hahaha ... prometeu :) asta a fost si prima mea reactie
ce probleme a avut google calendaru ? partea asta am pierdut-o
E clar ca e indragostit :)
http://adsense.blogspot.com/2009/02/...rawler-to.html
Problema e generala: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1229867 ... bineinteles, o sa zica ca a fost tot o "eroare umana".
same.. here ..
La mine si-a revenit.... din cate vad, nr de clickuri sunt de 4 ori mai multe decat dimineata de cand e problema, insa castigul abia s-a marit cu un dolar jumate...
si la mine s-a actualizat ceva, insa nu pare a fi corecta statistica de azi :confused:
se pare ca vrea sa triseze,si la mine e scorul cam mic ... sa speram ca pana maine dimineatza mai scoate ceva dolari din buzunar google
s-a trezit dar mi se pare ca a ramas in urma cu cateva ore :)
Uite ca e dimineata, si mie tot in minus imi par statisticile...
Cred ca a ars pe multi ieri, multa lume se astepta la mult trafic de ziua indragostitilor...
Sambata, deobicei, e perioada de intretinere la Adsense... probabil au uitat sa taie accesul la conturi.
Oricum, la ce castiguri produce Adsense-ul zilele astea....
da la mine pentru ziua de azi imi arata clickuri dar afisari 0 peste tot, chiar sunt date peste cap statisticile lor...
La fel si la mine. Clickuri si afisari 0.
isi revine el, stati linistiti :)
- No data availaible - :)
same here :)
no problem, noi sa fim sanatosi.
10 clikuri 6 centi... that's a keeper!
aia nu-i nimic, mi s-a intamplat ca pentru 150 de clickuri sa primesc doar 1$
* There was a stats issue in the Ads system that affected stats related to Adwords, AdSense, TV Ads, and GFP.
* The issue started at roughly 4AM PST on Sat 2/14/09 and lasted several hours.
* The issue only affected stats and reporting. AdServing was not affected and all ads continuted to run as normal.
* Account access was normal during this time.
* As you can imagine, AdWords engineers are working to get all stats back online/up-to-date ASAP. The update process has started.
* No stats have been lost
* It is anticipated that by the end of today all basic stats at the Adgroup, Campaign, and Account level will be current.
* Advanced stats such as Product Placement Reports and Query reports for Friday, Saturday, Sunday are anticipated to be available by Tuesday 2/17/09
via: http://www.webmasterworld.com/google...ds/3849556.htm
da :) la mine s-au actualizat datele si castigurile pe ieri sunt la fel ca alea normale :) prea multa agitatie pentru nimic.
Am verificat azi 15 feb si apare ok pentru ziua de ieri. La fel si pentru ziua de azi. Probabil au rezolvat problema.
si astazi, 19 februarie, cred ca au probleme, de exemplu la mine 1 afisare, 4 click-uri, bineinteles ctr-ul de 400% si eCPM 333,87%.