Problema e ca desi botul de la yahoo, imi viziteaza forumul zilnic, eu nu am nici o pagina indexata in Yahoo.
Versiune printabilă
Problema e ca desi botul de la yahoo, imi viziteaza forumul zilnic, eu nu am nici o pagina indexata in Yahoo.
Creeaza-ti cont la Yahoo Site Explorer si verifica-ti siteul daca nu ai facut-o deja.
Cauta cateva siteuri foarte bine indexate in Yahoo si incearca sa pui cate un link spre siteul tau pe fiecare dintre ele.
eu nu am botul de la yahoo niciodata pe site/forum dar am pagini indexate..ciudat :|
E interesant ca pentru yahoo nu mi-am batut capul niciodata sa fiu indexat sau sa am pozitie buna in SERPs. Si desi aveam pagini indexate, eram la mama naibii ca pozitie; dupa ce mi-am creat cont si am adaugat site-ul si sitemap-ul in site explorer, am ocupat primele 2 pozitii pentru cuvintele cheie principale si mi-a crescut si numarul de pagini indexate. Sa fi fost o intamplare? ... nu cred.
Am adaugat si eu site-ul in Yahoo! Site Explorer, am adaugat si un sitemap, astept sa vad daca se va schimba ceva.
La statistici deocamdata am asa:
Citat:
Crawled Pages: -
All Known Pages: -
Known Hosts on This Site: -
Hosts linking to Site: -
Domains linking to Site: -
Hosts Outlinked from Site: -
Domains Outlinked from Site: -
Revin, cu noua statistica, si cu o mica nelamurire, totodata.
Statisticile au fost updatate, si arata in felul urmator:
Citat:
Crawled Pages: 32,598
All Known Pages: 51,002
Known Hosts on This Site: 2
Hosts linking to Site: 623
Domains linking to Site: 581
Hosts Outlinked from Site: -
Domains Outlinked from Site: -
Desi scrie ca am 51,002 de pagini indexate, atunci cand apas pe link-ul pe care ar trebui sa-mi arate acele 51000 de pagini indexate, imi returneaza urmatorul rezultat: No results found.Citat:
Authentication Status: Verified
Number of Authenticated Users: 1
Number of Feeds: 1
Number of Pages Indexed: 51,002
Actions on Site: 0 actions taken
Dynamic URL Rewrites: 0
La Crawl Errors, scrie: No Crawl Errors found.
Atunci, care este problema ? Ori sunt indexat, ori nu ?
Trmite-le un mail si intreaba-i link