nu chiar
Versiune printabilă
nu chiar
Nu e chiar atat de important sa fii pe locul 1 in Yahoo, nu e chiar asa de folosit in Romania- asta daca te adresezi cititorilor romani-. Pe google insa e alta poveste- mie 99% dintre cei care vin de pe motoare de cautare vin de pe google, si doar 1% de pe yahoo si celelalte motoare.
Google sa fi nr 1 ca asta se foloseste in romania,.
da, intr-adevar, in Romania google e cel mai folosit motor.... cel putin mie din yahoo imi vin foarte putini vizitatori....
Corect, Google e cel mai folosit in Romania.
Dar din cate inteleg eu, la Yahoo conteaza mult vechimea, pe cand la Google nu chiar.
In general toate motoarele de cautare rankeaza in functie de aceeasi factori. Daca esti bine rankat in google probabil ca si in yahoo esti bine rankat dar din yahoo primesti mult mai putin trafic
toate cautarile sunt in ordine rotativa (azi poti sa fii primul si maine al doilea,etc) oricum acum depinde si unde iti promovezi site-ul,numele ca sa apari primul in motoarele de cautare ;)
Se uita romanii pe yahoo? Cred ca nesemnificativ fata de google.
Pe prima pagina la aproape toate cautarile relatate la 'jocuri' , sau cel putin la toate importante si aduce cam 500-700 unici / zi .
E bine, daca mai optimizezi si pe google la 2-3 cautari, te-ai scos si cu yahoo.