-
Problema mare Yahoo
Salutare. Am si eu probleme cu Yahoo si poate reusiti sa va ajutati pt ca eu chiar nu stiu ce sa mai fac.
E vorba de site-ul vrancea.com.ro
Exista de 3 ani de zile dar tot este vazut in yahoo :( Site-ul a suferit multe modificari de-alungul timpului dar cu toate cele facute tot nu a fost indexat de yahoo.
As zice ca site-ul are o problema dar Google il vede f bine, pt multe cuvinte fiind pe locul 1 si este vizitat o data la doua zile. Cam toate paginile site-ului au fost indexate cu succes in Google.
Am reusit pt destule site-uri sa le aduk in yahoo pe locul 1 pt multe combinatii de cuvinte, dar nu inteleg ce se intampla aici. Este indexat in multe site-uri externe ce sunt vazute de yahoo dar in site-ul in sine nu vrea sa il vada :(
Are cineva vreo idee ?
-
-
am incercat asta de mai multe ori, acum cateva saptamani am adaugat site-ul si in siteexplorer.search.yahoo.com/mysites si i-am pus acolo si sitemap.xml si tot nu vrea :(
-
Subdomeniile .com.ro nu sunt indexate de Yahoo!
E o observatie a unui user de pe WDB si un post facut de mine pe site-ul forumului.
Credeam ca de atunci s-a rezolvat.
Intamplator (sau nu, se pare) am avut inspiratia sa dau exemplu site-ul tau.
-
Se pare ca ai dreptate Krumel :(
Nu m-am gandit pana acum la asta. Nu credeam ca domeniul asta nu e vazut de yahoo.
Pe google.ro am cautat .com.ro si site-ul e al doilea. In yahoo nici nu exista . Si am cautat pe yahoo si site-uri facute de firme cu renume din bucuresti si tot la fel.
Chiar nu se poate face nimik ? Ma gandesc sa le trimit un email la yahoo.
-
Pai..Yahoo! e, dupa parerea mea, problema. Restul subdomeniilor .ro sint indexate de Yahoo!
Exceptie face doar .com.ro si www.ro .
Din pacate..
-
Asa este Yahoo este problema. Dar trebuie sa existe o solutie. M-am gandit la doua chestii:
1. o sa trimit un email la Yahoo sa vad ce se intampla, poae poate
2. mi-a venit o idee dar nu stiu daca e f buna. nu detin prea multe cunostinte despre ce o sa spun pt ca nu am mai folosit, asa ca daca o sa spun o prostie imi cer scuze. Ma gandeam ca daca la site cumpar inca un domeniu .ro si fac parcare de domeniu sau cum se cheama ar exista o sansa sa fie vazut de yahoo.
Ce vreau sa spun: vrancea.com.ro deje exista de mult timp si e vazuta bine in restul motoarelor de cautare. deci nu pot sa schimb adresa. Dar pot sa mai iau un domeniu site.ro si pe ala sa-l redirectionez pe vrancea.com.ro si
la yahoo promovez site.ro in loc de vrancea.com.ro
Un exemplu ar fi Dc-shop.ro Daca accesezi dcshop.ro te duce automat la dc-shop.ro
Ce parere aveti ?
-
Pai faci toate astea doar ca sa fii indexat in Yahoo!?
Romanii nu prea folosesc motorul asta de cautare.
-
Stiu ca folosesc f putini romani Yahoo, dar as face toate astea daca ar merge doar in cazul site-ului despre care vorbeam din diverse motive.
Asa ca sunt curios daca ar merge
-
vezi bucuresti.com.ro si hartabucuresti.ro
hartabucuresti.ro este indexat in yahoo si nu este indexat in google, domeniu redirecteaza catre bucuresti.com.ro care este indexat in google si pozitionat destul de bine pentru harta bucuresti .
functioneaza.