Zici?
Eu zic ca un raspuns bun, on topic, insotit de un link, aduce vizitatori targetati pentru o perioada lunga, lucru care din punctul meu de vedere, cantareste mai mult decat un simplu link dofollow.
Versiune printabilă
Zici?
Eu zic ca un raspuns bun, on topic, insotit de un link, aduce vizitatori targetati pentru o perioada lunga, lucru care din punctul meu de vedere, cantareste mai mult decat un simplu link dofollow.
Matei, sunt de acord cu tine, dar zara spune: "backlinkuri care cantaresc, atat pt Google, cat si pt Yahoo si alte motoare de cautare.".
Link-urile nofollow ajuta la trafic, dar nu influenteaza pozitia in SERP, asa cum spune el si dary5ro.
Daca gresesc, imi pare rau. Pe mine nu m-au ajutat deloc aceste link-uri.
Cred ca esti gresit informat Costin. Backlinkurile de pe Yahoo Answers sunt valoroase. Fa un reserach pe tema asta, de preferat in limba engleza. si arunca un ochi si in Google Analitics sau pe Webmaster Tools...
Gresesti, iar pe viitor daca nu esti esti 100% pe ce sustii mai bine te abtii.
Mie spre exemplu mi-au pus vreo 5 site-uri link (dupa ce platisem) toate erau cu nofollow, dar am urcat binisor in serps.
Ba un link mi-l arata google si la comanda link:url-ul meu si e cu nofollow.
"Google states that their engine takes "nofollow" literally and does not "follow" the link at all. However, experiments conducted by SEOs show conflicting results. These studies reveal that Google does follow the link, but it does not index the linked-to page, unless it was in Google's index already for other reasons (such as other, non-nofollow links that point to the page)"
Uita-te pe tabelul de aici.
Ai urcat in SERP datorita acelor 5 link-uri no-follow?
Sau ai urcat datorita backlink-urilor dofollow pe care le-ai obtinut?
Multumesc pentru reputatie.
Am urcat datorita link-urilor respective deoarece erau pe 5 url-uri diferite desi erau cu nofollow.
Ti-am mai spus, faptul ca sunt cu nofollow afecteaza doar transferul de PR, ajuta insa la popularitatea site-ului si urci la SERPS.
Nu inteleg de ce tot insisti pe tema aceasta cand lucrurile sunt clare de ani de zile.
Exact!
Cititi aici: rel="nofollow" - Webmaster Tools Help , va rog: This means that Google does not transfer PageRank or anchor text across these links.
E buna sursa, zara?
Nu influenteaza pozitia site-ului.
Daca nu sunteti convinsi, nu mai insist.
Citez: "In general, we don't follow them."
I rest my case :))))