pai si la inceput yahoo te indexa?
sau de la inceput ai problema asta?
habar n-am cum se cere reconsideration la yahoo.
Versiune printabilă
pai si la inceput yahoo te indexa?
sau de la inceput ai problema asta?
habar n-am cum se cere reconsideration la yahoo.
Incearca aici. Nu sunt 100% sigur ca asta e varianta corecta, dar poti incerca.
Salutare din nou.
Revin cu aceeasi problema... :( site-ul tot nu apare in Yahoo!, am incercat tot... Chiar nu inteleg ce poate fi...
Nu s-a mai lovit nimeni de o asemenea problema ?
Multumesc
se pare ca nu! mai cauta si tu pe forumuri pe afara poate gasesti un raspuns care te poate ajuta in rezolvarea problemei tale.
Mi se pare ciudat.
Verifica vreun alt site hostat pe acelasi server si vezi daca e iindexat. Poate e banat spiderul de catre server.
Ai un robots.txt destul de stufos. Este posibil ca spider-ul Yahoo sa nu interpreteze corect multe din acele wildcard-uri. Incearca sa dezactivezi robots.txt pentru 1 luna, si vezi daca se rezolva problema.
E posibil si asta. Verificasem robots.txt cu un tool online care simula spiderul Yahoo si spunea ca sunt gresite niste linii,dar am zis ca e gresit toolul (nu mai gasesc siteul acum).
In orice caz, vezi ca poti sa face regula numai pentru Google sa nu indexeze acele linii.Ceva de genul: (dar mai documenteaza-te)
User-agent: Slurp
Allow: /
User-agent: Googlebot
Disallow: /folder1/
Hmm, vad ca nici Google nu prea mai indexeaza cum trebuie... Un articol scris azi nu apare in Google nici dupa 2 zile (unele apar, altele nu)... Nu pricep...
Este pe undeva vreo alta greseala ?
Va multumesc pentru raspunsuri.
P.S: Voi incerca sa dezactivez robots.txt, poate aici e buba.
Frecventa de indexare e data si de sitemap dar si Google alege frecventa in functie de importanta site-ului si ritmul real in care se produc modificari.
Poti sa fortezi indexarea trimitand manual ("Submit Sitemap") din https://www.google.com/webmasters/tools la sitemap
La tine insa e o problema nu cu frecventa indexarilor ci cu numarul de pagini.
Asta e o problema de care m-am lovit si eu