-
Idee tema / landing page
Salutari,
As avea nevoie de un sfatr, o idee.
Sa spunem ca vreau sa fac un site despre Zacusca de legume.
Caut o tema/ landing page pentru asa ceva. Idea e ca nu as folosi o tema clasica, in sensul ca articolele sa fie in prim plan. Caut ceva care sa prezinte Zacusca de legume si cateva produse, apoi sa vina articolele.
Nu le am cu design-ul, deci un page builder e exclus.
Merci mult
PS: daca primesc o idee super buna, fac cinste cu vreo 4 beri in paypal sau cont iban, sau cum doriti
-
Zic si eu => https://athemes.com/collections/best...dpress-themes/
Vezi pe acolo, la multe poti configura ceva sa fie aproximativ ce vrei tu, text sus si apoi articole de pe blog.Oricum ideea e ca cine mai intra de pe Desktop? Tot cum arata pe mobil conteaza, iar acolo accentul e pe articol si usability.
-
Merci Rapsodia.
Din pacate nu e ceea ce caut. Vreau mai mult o tema care sa arate ca un landing page.
Ca si cum as prezenta noul ifone :-) si apoi sa pun catve magazine de unde se poate cumpara...apoi articolele. Ceva de genul.
-
cred ca tema Divi ti-ar fi buna, dar nu e prea ieftina. cu divi poti crea o pagina impartita in sectiuni, de sus in jos, iar in fiecare sectiune iti pui ce vrei tu. plus ca ei iti ofera deja cateva zeci de layout (niste landing page gata construite) pe care doar ti le personalizezi cu textele si pozele tale.
-
merci Cristi. Nu vreau sa ma incurc cu page builder-e. caut o tema gata pregatita pentru ce vreau eu. nu am asa mare deschidere pentru design si nu as putea sa fac sa arate bine...
dar iti multumesc de sugestie
-
As incerca sa caut o tema bazata pe Wordpress Elementor. Sunt cateva teme de tip landing page.
Insa trebuie sa stii sa folosesti Elementor cat de cat.
-
Odata cu aparitia de page builder-e si mai ales Gutenberg au cam disparut temele care aveau asa zisele "widgetized pages" unde puteai trage diverse widget-uri in layout-uri deja prestabilite.
Asa cum a mentionat si colegul mai sus incearca Elementor si instaleaza si plugin-ul https://wordpress.org/plugins/envato-elements/ care are sute de template-uri gratuite pentru Elementor, imposibil sa nu gasesti ceva care sa nu ti se potriveasca.
Daca nu vrei Elementor, instaleaza Gutenberg, oricum asta va fi editorul pentru wordpress, sunt si pentru el o gramada de blocuri si template-uri https://wordpress.org/plugins/search/gutenberg+blocks/.
Vrei nu vrei, pentru crearea de pagini cu design propriu asta este viitorul.
-
Cu Elementor faci ce vrei tu in 20 de minute și e super ușor de folosit.
Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk
-
In afara de Elementor ti-as recomanda Divi sau BeaverBuilder.
Indiferent pe care il cumperi, nu o sa mai ai problema de landing page sau tema... ever.
Folosesc Divi si pana acum am fost extrem de multumit de el: forum, support, update-uri la fiecare 2 sapt, au injumatatit viteza de incarcare de curand, zeci de tutoriale si teme, vine theme builder-ul in 20 zile etc)
-
Merci tuturor. Incercam sa fug de un page builder...dar se pare ca nu se poate. Oricum, eu ce foloseam pana acum e Thrive architect.