-
Malware wordpress
Salutare tuturor, am o problema cu un site e care il administrez si nu ii dau deloc de cap. Este vorba despre terapieprp.ro, pe partea de desktop nu apare nicio probema, dar cand vreau sa accesez de pe mobil, imi da redirect care o reclama. Clar este vorba de un virus, numai ca toate verificarile imi arata ca e safe, chiar si cele de la google:
https://transparencyreport.google.co...rapieprp.ro%2F
Ceva solutii?
-
Uita-te in cpanel ce fisiere ai cu ultime modificari. Este foarte pobabil sa identifici fisiere care nu ar trebui sa fie acolo, de la o prima vedere.
Daca vrei pot arunca eu o privire (fara sa modific ceva), lasa-mi datele in privat. Un alt sfat este sa iei legatura cu furnizorul de gazduire si sa-i intrebi ce sisteme / tool-uri de securitate folosesc ei si daca au identificat situatii similare pe acel server.
-
-
M-a rezolvat LogOn, baiat foarte de treaba.
-
Spune si aici care a fost problema si cum s-a rezolvat, poate mai intampina cineva speta asta si sa stie cum sa rezolve.
-
In index php exista o linie care spunea sa incarce din alt fisier resurse. De data asta era wp-blog-header.php, dar de obicei fisierul este diferit: require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );
Plecand de la acea linie am urmarit traseul si am ajuns in wp-load.php care avea un cod de redirect pentru tot ce e mobil.
Este un mod in care procedeaza ei astfel incat sa nu fie batator la ochi (fiind doar mobil) + greu de gasit codul problema, deoarece te plimba dintr-un fisier in altul si tot asa...
Cum i-am spus si lui @indiscutabil, orice site pe wordpres necesita cel putin un modul de securitate, cum este bulletproof
-
This is a very important post for me. Most of the time, i faced Malware virus on my website. And i had contacted with the hosting provide and they clean all of my virus. And now i learned more about how to fix that. Thanks for sharing man.