2 Ataşament(e)
Nu am putut examina site-ul dvs
Salutare, acum 2-3 zile mi-am deschis si eu un site pentru prima data, am postat doua articole pe el si am zis sa il conectez si la contul adsense pe care il folosesc la momentul actual pentru youtube. Toate bune si frumoase, fac cerere, pun codul de la ei, aici aveti o poza, sa imi spuneti in caz ca am pus code ul gresit desi nu cred avand in vedere ca m am informat: Ataşament 4417
Acum problema e urmatoarea: eu am trimis cerere pana acum DE 3 ORI pentru ca de fiecare data am fost respins pentru acelasi motiv, citez: ''Nu am putut examina site-ul dvs.: în timpul examinării adresei *****, am constatat că site-ul nu este funcțional sau nu este disponibil. Dacă ați trimis solicitarea prin intermediul unui partener de găzduire AdSense, cum ar fi YouTube sau Blogger, site-ul găzduit nu a fost disponibil sau nu a fost găsit (eliminat) în momentul examinării.''
Acum intrebarea mea e, cum Dumnezeu sa imi spuna, de 3 ori la rand pe langa asta, CA SITE-UL NU ESTE DISPONIBIL SAU FUNCTIONAL cand el merge PERFECT ? Am mai vorbit cu cineva care mi-a spus sa il teste pe un site, sa vad daca in afara site-ul merge, aici aveti rezultatul: Ataşament 4418
Mie imi merge, prietenilor mei le merge, pe acel site arata ca e functional si in alte tari, DAR DE CE ADSENSE SPUNE CA NU ESTE DISPONIBIL ? Va rog sa ma ajutati, chiar nu stiu ce sa fac