Nu modifici "Foaie de stiluri (style.css)", citeste aici cum trebuie sa lucrezi -> https://en.support.wordpress.com/cus...n/editing-css/
Versiune printabilă
Nu modifici "Foaie de stiluri (style.css)", citeste aici cum trebuie sa lucrezi -> https://en.support.wordpress.com/cus...n/editing-css/
@Ovidescu: nu-s de acord cu tine :) Desi uneori mai pun si custom css.
Nu intru in detali legate de minify css sau chestii de genul, dar practic tu de acolo suprascrii formatarile originale, Se oate face din din child theme, si iarasi sunt discuti lungi si pe tema asta.
In felul acesta o sa ai de doua ori acelasi cod incarcat, hai sa presupunem ca fisierul tau css are 200 Kilo si mai ai modiicari de 100 Kilo daca le-ai pus intr-un fisier txt ca nu ai cum sa masori cand le pui in baza de date.
1. Maresti timpul de incarcare prin faptul ca mai are de incarcat 100 Ko suplimentari care suprascriu 100 din fisierul original.
2. Stau in baza de date ai un query php care le scoate din baza de date, si aia inseamna timp suplimentar de incarcare, mai ales ca php-ul nu se misca asa cum as vrea eu. Daca ai un cache sa zicem ca scapi de problema de la punctul 2 dar nu si de cea de la punctul 1.
Scuze, am dat un link gresit, ma refeream la child theme intr-adevar, noroc ca m-a atentionat Cerga.
@dragos: Ref modificari de 100kb... ar trebui sa ai cam mute linii in CSS-ul ala ca sa fie atat de mare. :)
Cu cache bine configurat scapi si de 1. In plus, scapi de problema care apare la update tema.
Un at avantaj e ca nu te poti incurca uitand ce modificari ai facut. Stergi tot ce inseamna custom si o iei de la 0. Eu zic ca e mai comod, mai ales cand esti incepator.
Sunt 100% de acord cu Ovidescu. N-ar trebui sa umbli in css-ul temei.
Ori folosesti plugin de custom css, ori child theme.
Modificarile pe care le faci sunt insignifiante comparat cu o poza de unde poti scoate, prin compresie, dublul css-ului cu totul (ca spatiu pe disc).
Am făcut doar puţine modificări, bazându-mă pe intuiţie. E proiectul meu dar e mai important decât dacă l-aş fi făcut pentru un client :)). Merci pentru sfaturi.