Salutare, am in format .psd imaginea care doresc sa o fac tema pentru website-ul meu non-profit. As fi interesat, la ce pret se ajunge o tema daca am doar psd-ul. Pentru wordpress si sa fie responsive.
Versiune printabilă
Salutare, am in format .psd imaginea care doresc sa o fac tema pentru website-ul meu non-profit. As fi interesat, la ce pret se ajunge o tema daca am doar psd-ul. Pentru wordpress si sa fie responsive.
Cred ca un 500 de euro, dar poate ma insel. Alege cu grija omul si fi sigur ca se pricepe mai ales la partea de css. Depinde si cat de complexa e tema pe care o doresti.
Pentru a putea face o estimare corecta trebuia sa vedem prima data psd-ul.
Pretul e influentat de complexitatea designului, numarul de pagini etc.. Banuiesc ca pentru un site non-profit nu sunt asa multe pagini custom, deci pretul inaintat de @haotik e cam departe.
Cum ziceam, fara sa vedem psd-ul vorbim vorbe :)
Ai si tu dreptate, daca e formatat din 2-3 pagini simple, intradevar nu se duce pretul atat de sus.
Asta este psd-ul, 2 pagini. Prima pagina si pagina de articole. doar atat am nevoie. Se poate face un pret estimativ?
Ataşament 4238
Gasesti teme pe wordpress gata facute care arata fix ca asta, si gratis. Trebuie doar sa ai rabdare sa cauti putin.
ColorNews - Free Magazine Style Responsive WordPress Theme 2016 ia vezi seamana cat de cat? Ca eu am folosit-o pentru un prieten dar uneori mai imi bag degetele prin cod si mai modific.
Am rezolvat. Am reusit sa pun tema recomandata de haotik si sa o costumizez aproximatv cum am dorit eu.