contentul l-ai pus tot de-odata sau treptat ?
Versiune printabilă
contentul l-ai pus tot de-odata sau treptat ?
Nu fiti copii, e ceva la mijloc.
Trafic organic, dar chiar rankezi pe cuvintele alea, sunt intrari din pozitia nnn, sau sunt cautari nume domeniu + cuvant cheie?
Am intalnit situatii de genul, dar de fiecare data era ceva necurat la mijloc. Sunt tool-uri care pot face chestia asta si nu putini cei care au incheiat socotelile cu Google in felul asta.
@samfingcul, nu l-am adaugat tot odata, se adauga zilnic.
@Mishu, eu nu am venit aici cu tampenii, in afara de pluginul wordpress seo nu i-am facut nimic site-ului, decat am adaugat continut.Vizitele nu vin de pe nume domeniu + cuvinte cheie ... vin pur si simplu pe cuvinte.E o stituatie ciudata dar care mie imi place :)
Pune analytics si vezi daca se "pupa" vizitele cu cele indicate de pluginul tau. , cu siguranta nu o sa fie la fel.
Cauta cuvintele de pe care vin vizitele le gasesti in SERP? sunt acele cuv. pentru care ai facut optimizarea la site ?
Ar trebui analizata situatia, si profitat de ea cat mai mult, daca sunt vizite reale.
Verifica prima pagina unde am pus statisticile google analytics. Site-ul in sine a fost doar un test, vroiam sa testez un plugin modificat de mine ( nu intru in detalii ) , nu i-am facut nimic altceva decat sa-i montez respectivul plugin si wordpress seo, plus alte cateva pluginuri banale. Nu l-am optimizat, nu i-am facut absolut nimic altceva. Vizitele sunt reale si vin pe titlul filmelor sau continut.
Totusi am atasat un alt screen cu statisticile analytics.Pe clicky s-au contorizat undeva la 2200 vizitatori.
Ataşament 3534
da zi frate pana la capat daca tot ai deschis subiectul, ce atatea secrete.. aia nu zici, aia nu zici, aia nu intri in detalii. pe bune.
Eu n-am zis ca vii cu tampenii, interpretez doar informatiile pe care tu le oferi. Eu intreb in ce masura rankezi pe respectivele cuvinte cheie si tu eviti raspunsul.
Pana la urma aici e un forum SEO si tinta ta este sa ocupi prima pozitie in Google, nu sa o simulezi. Mie mi-e greu sa cred ca tu intr-o saptamana ai fi in prima pagina pe respectivele cuvinte cheie, poate doar daca ai descoperit cuvinte neexploatate.
Probabil vei evita raspunsul si daca te intreb cate pagini ai indexate sau care e raportul pagini indexate/pagini publicare.
Bineinteles, se poate intampla si ca vizitele sa vina din alte motoare de cautare si atunci totul devine mult mai clar.
Stiu si despre ce modul vorbesti, adica ala care "importa" filme de pe alte site-uri, adica nu ai nici continut unic.
Iar raspunsul la intrebarea initiala este "Bineinteles ca n-a mai patit nimeni asa ceva!".
@samfingcul
E normal ca omul sa nu spuna nimic. Fiecare avem micile secrete, pe care ba le aplicam, ba nu, dar nu le strigam in gura mare pe forum. Dar in cazul de fata prea e cusuta cu ata alba.
(Dar tu cine esti? Chiar daca te-ai inscris acum un an, tot trebuia sa treci pe la prezentare forumisti. Ai trei postari pe forum si toate trei in subiectul asta.)
Nu inteleg de unde provine mirarea. Cel mai probabil @Yahweh a generat cateva mii de pagini de genul "film online subtitrat sezonul 3 episodul 57" impreuna cu vreo tehnica de mixare a cuvintelor, pentru ca respectivul content (scrapuit) sa para unic. La cat trafic e pe aceasta nisa, volumul de trafic pe care il are nu e nici o surpriza.
Deocamdata Google il vede ca si quality (in comparatie cu toate junk-urile de siteuri de filme) dar in curand va veni dezastrul. :))
Trebuie vazut pe ce vine traficul catre ce pagini, poate ai un articol ce a urcat in top pe o cautare cu trafic mare sau daca traficul nu duce catre o pagina actuala e posibil sa fie de pe site-ul anterior acestui domeniu
Am verificat, intradevar, sunt cateva pagini pe care vine traficul cel mai mult, dar in fiecare zi acestea sunt inlocuite de alte pagini care obtin cel putin acelasi trafic ca si cele precedente, site-ul este intr-o continua crestere, mai ales acum ca vine week-end-ul.De pe site-ul anterior n-are cum sa fie, domeniul este nou, are cu 2 zile mai mult decat site-ul in sine, si nu a mai fost inchiritat in trecut.
@Nichita, partial ai dreptate.