Cum pot sa schimb font, culoare, dimensiune la titlul postarii pe blogul dinstup.ro ?
Influenteaza intr-un fel font-ul si dimensiunea titlului postarii partea de SEO SEM ?
Versiune printabilă
Cum pot sa schimb font, culoare, dimensiune la titlul postarii pe blogul dinstup.ro ?
Influenteaza intr-un fel font-ul si dimensiunea titlului postarii partea de SEO SEM ?
Trebuie sa umbli in fisierul css al temei. Unele teme te lasa sa setezi astfel de lucruri, altfel trebuie sa intri manual in fisierul css si sa faci modificari asupra tagului H1.
Fontul, culoarea si dimensiunea nu conteaza pentru SEO. In teorie, daca fontul ar fi extrem de mic, de exemplu:4px, go0gle ar putea trage concluzia ca vrei sa ascunzi continut si te-ar putea penaliza. Daca pui titlul sa fie albastru pe fond albastru, in teorie, poti atrage o penalizare tot pentru ascundere de continut.
M-am gandit eu ca, culoarea din titlu prea deschisa nu ii prea indicata, daca pun codul din css imi spui tu unde trebuie sa modific? (in caz ca nu gasesc? )
style.css linia 825
Cod:h1.entry-title {
color: #a8d3dd;
font-family: 'Rochester', cursive;
font-size: 36px;
font-size: 3.6rem;
font-weight: normal;
line-height: normal;
margin: 0 0 -5px;
padding: 0;
position: relative;
}
Poate ca e o problema de cache. Eu il vad acum modificat.
Ataşament 3408
am instalat Wp super cache plugin si imi zice chestia din poza.. Ma gandeam ca poate ajuta sa se schimbe titlu..
S-a referit la cache-ul browserului pe care trebuia sa-l stergi, nu sa instalezi un modul WP de cache.
Am rezolvat, multumesc !