-
background site
Salut,
Exista vreun plugin pentru background la site, stiu ca exista optiune direct in wordpress pt asa ceva in teme, dar vreau ceva sa se modifice backgroundu pentru fiecare care intra pe site, adica daca cineva are rezolutie 1368x768 sa se modifice pe dimensiunea asta, daca are 1024x768 sa se modifice pe dimen. asta, si tot mai departe..
Multumesc.
-
în css, modifică:
body{
background-image:url('url image');
background-repeat:no-repeat;
background-size:cover;}
-
Unde mai anume exact?
style.css :
.award-1 {
width: 16px;
height: 16px;
background-image: url(images/award_gold.png);
background-repeat: no-repeat;
z-index: 9999;
text-align: center;
}
.award-2 {
background-image: url(images/award_silver.png);
}
.award-3 {
background-image: url(images/award_bronze.png);
}
Eu asta am..
-
În Chrome dă un click-dreapta și apoi "Inspectați elementul" și vezi ce clase crează background-ul pentru body.
Dacă nu găsești, testează adăugând în css
body{
background-size:cover !important;
}
-
Nu inteleg unde anume in css, eu am mai multe linii cu background acolo, cele de sus, ce fac le sterg pe alea si pun ce mi-ai spus tu?
Acesta este site-ul unde vreau sa fac asta -> jocuri online poate poti sa imi oferi mai multe informatii.
-
Cred că am înțeles greșit ce vrei. Tu ce înțelegi prin background?
Dacă te referi la layout, atunci ori ai nevoie de o temă responsive ori o faci tu (dar în acest caz trebuie să fii maestru în css)
-
Ma refer la fundal, adica o imagine ce se ascunde in spatele temei, am optiunea in tema respectiva sa o pun, dar vreau cu o mica modificare, adica ce am spus mai sus, imaginea sa se sincronizeze pentru fiecare rezolutie a respectivului care viziteaza site-ul.
-
Faci asta din CSS cu @media.
Cod:
@media only screen and (min-width: 150px) and (max-width: 600px){
}
Si dai valori imaginii in procente.
Nu functioneaza pe IE daca nu ma insel si oricum nu inteleg de ce ai face asta, nu ai o tema responsive.