Salut, doresc si eu o metoda de a uploada fisiere mai mari de 1 GB.
Multumesc !
Versiune printabilă
Salut, doresc si eu o metoda de a uploada fisiere mai mari de 1 GB.
Multumesc !
Vreti sa faceti uplood pe host?
Folositi fillezila, eu nu am intalnit limite la uplood doar daca pachetul de gazduire e limitat la 1GB.
Nu pe host.
Vreau sa postez pe wordpress fisiere mai mari de 1 GB .
Salut,
In functie de compania de hosting pe care o ai si de pachetul de gazdurie, acest lucru este si nu este posibil. :)
Limita de upload o cresti foarte usor cu un custom php.ini created pentru contul tau care sa aiba urmatoarele valori modificate :
upload_max_filesize = 1024M
post_max_size = 1024M
( poti cere celor de la compania de hosting sa iti creeze asa ceva - dureaza 1 minut )
De ce ziceam in randurile de mai sus ca este si nu posibil ? Pentru ca in functie de serverul pe care vei face uploadul, din cauza ca tu vrei sa faci asta direct din browser, si procesul de upload va dura destul de mult, firewallul serverului va da kill la procesul de upload ( din cauza loadului pe server ) si nu vei reusit niciodata. Din aceasta cauza este recomandat ca fisierele mari sa fie uploadate FTP.
Oricum, iti recomand sa vorbesti cu suportul de la hosting si te vor lamuri ei cum poti face asta in functie de configuratia serverului pe care esti tu gazduit.
Daca mai ai intrebari ... cu mare drag!
Si eu recomend transferul prin ftp fiindca ai parte de mult mai multe optiuni, modificare prioritati sau vitezei de uplood/downlood etc si alte astfel de chestii care iti permit sa faci si alte lucruri pe net in timp ce incarci .
Un uplood/downlood din browser iti va ocupa toata banda .
Si un detaliu ceva mai important, daca ai hosting de tip shared nu ti se aproba aceasta modificare.
Banuiesc ca tu vrei sa uploadezi prin wordpress datorita fatului ca nu ai curaj sa incerci un ftp, dar poti foarte usor sa faci upload printr-un program ftp sau prin cpanel iar in wordpress pui link catre fisierul ridicat.
De asta am specificat ca acest upload din browser este posibil in functie de pachetul de hosting pe care il are. Cu siguranta un shared nu ii va permite asa ceva - insa un VPS/Dedicat ar putea fi configurat pentru asa ceva.
@Alex21 - daca ne poti da mai multe detalii legat de acest upload de fisiere de 1GB poate gasim ceva alternative chiar si pentru shared.
Daca foloseste linux poate incerca ceva mai simplu ca un client ftp, poate incerca sa urce fisiere pe host chiar din folderul unde le are.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...n964545332.png